با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام، وقت شما به خیر!🌹سلام خسته نباشید درخواست تگ دارم برای دلنوشته ام نکات ذکر شده در نقد رو هم تا حد امکان انجام دادم.
![]()
دلنوشته تکمیل شده - ● سِلوان اثر ام کا اچ p.r ●
«به نام خدای پروانه ها» نام اثر:سلوان ژانر:تراژدی،اجتماعی نام نویسنده :ام کا اچ p.r ناظر: @DOonya ویراستار: @Mahi.otred مقدمه :بچّه که بودم هرچه میگفتند سکوت میکردم و لبخند میزدم انگار از همان بچگی فهمیده بودم بهترین راه مبارزه با دشمن سکوت است. سکوت سلاح عجیبیست قدرت فوقالعادهای دارد فقط...forumroman.com
سلام، وقت شما به خیر!✨سلام اوقات به کام، درخواست تگ دارم![]()
فایل نشده - ● غروب سرد اثر راضیه کیوان نژاد ●
نام دلنوشته: غروب سرد ژانردلنوشته: عاشقانه، درام نام نویسنده: راضیه کیوان نژاد ناظر: @vian ویراستار: @ترنم مبینا مقدمه: غروب از چه میآید؟ وقتی خورشید انوار طلاییاش را برمیدارد و کوچ میکند به پشت ابروهای نیلگون و پنهان میشود و منظرهای زیبا میسازد؛ امّا غروبی که از روز جمعه برایم ساختی،...forumroman.com
؟؟؟سلام و وقت خوش، درخواست تگ دارم![]()
دلنوشته تکمیل شده - ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ●
نام دلنوشته: به پای زن بودنام نگذار نویسنده: تارا مطلق ژانر: اجتماعی ناظر: @vian ویراستار: @DOonYa مقدمه: من زنم؛ برای گریههای بیبهانهام، برای دلتنگیهای هر لحظهام، برای خندههای بلند و پر شوقام، برای رنگی که به زندگیام میبخشم، برای مادرانههای عاشقانهام و برای همه آنچه هستم و نیستم،...forumroman.com
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک