- Dec
- 664
- 7,514
- مدالها
- 6
درخواست تگ دلنوشته کالبد مادرم
لینکش تو امضام هست
لینکش تو امضام هست
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام. نتایج به زودی اعلام میشود✓درخواست تگ دلنوشته کالبد مادرم
لینکش تو امضام هست
سلام. نتایج به زودی اعلام میشود♡سلام وقت بخیر درخواست تگ دارم.![]()
فایل شده - ● دادگری مستوره اثر راضیه کیوان نژاد ●
عنوان: دادگری مستوره نویسنده: راضیه کیوان نژاد ژانر: اجتماعی، تراژدی ناظر: @سپید کپیست: @ARALIYA مقدمه: زنانگیمان را به دست کدامینتان سپردهایم که قانون نانوشتههای ذهن پریشانتان را بر تکتک آرزوهایمان جولان دادهاید و در دریای هوسهای شورانگیز بهشتِ ساختگیِ احکامتان، ما را محدود ساختهاید؟ به...forumroman.com
سلام. نتایج به زودی اعلام میشود♡سلام خدا قوت درخواست تگ دلنوشتهام رو دارم
موضوع '● تیامیس اثر ام کا اچ p.r ●' دلنوشته - ● تیامیس اثر ام کا اچ p.r ●
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک