- Apr
- 7,432
- 29,259
- مدالها
- 15
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمموضوع 'شکارچی مافیا(بانوی مافیا)اثر Mobina_h' در حال تایپ - شکارچی مافیا(بانوی مافیا)اثر Mobina_h
درخواست تگ
لطفا اول درخواست نقد بدهید
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمموضوع 'شکارچی مافیا(بانوی مافیا)اثر Mobina_h' در حال تایپ - شکارچی مافیا(بانوی مافیا)اثر Mobina_h
درخواست تگ
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمدرخواست تگ![]()
برترین - [رمان زیر نوار مرگ] اثر « فائزه نویسنده افتخاری انجمن رمان بوک»
♡به نام پروردگار♡ نام اثر: زیر نوار مرگ نویسنده: فائزه متش ژانر: جنایی، تریلر، پلیسی عضو گپ نظارت: (۱)S.O.W خلاصه: گاه باید انسانی را کشت؛ تا انسانیت زنده بماند! گاهی باید کشت؛ تا دیگری نمیرد! نفرت، ترس، و وجدان بر دل شب سایه افکنده، چشمها خیرهی یک جنایت است! در دل شبهای خاموش تو، یک نفر جان...forum.romanbook.ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترمسلام![]()
تکمیل شده - عاشقی به وقت نقاشی اثر مبینا مغازهای
نام اثر: عاشقی به وقت نقاشی نویسنده: مبینا مغازهای ژانر: درام، عاشقانه ناظر: @MHP خلاصه: یکی بود، یکی نبود. در روزگاری که مردمانش عادت به بد بودن و دل شکستن دارن؛ دختر سادهدل و با محبت ما، غرق در دنیای نقاشیهاست. در یکی از روزهای خوب خدا پسری سنگدل، قلب دخترک قصه رو خرد میکنه و با پا...forum.romanbook.ir
درخواست تگ
سلام شب خوش در خواست تگ![]()
تکمیل شده - اخرین یادگاری اثر مرام فواضلی
کد: ۰۲۷ عنوان: اخرین یادگاری نویسنده: مریم فواضلی ژانر: عاشقانه، اجتماعی ناظر: NILOFAR ویراستار: نیایش بیاتی، آرتا دخت کپیست: خلاصه: عاشق شدن، دوست داشتن، ماندن و رفتن دست کسی نیست.. . رمان ما درباره دوتا عاشقصحبت میکند... . پاییز، دوست دارم، فصل غم است... . غم، را دوست دارم، چون اشک من...forum.romanbook.ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم![]()
تکمیل شده - اخرین یادگاری اثر مرام فواضلی
کد: ۰۲۷ عنوان: اخرین یادگاری نویسنده: مریم فواضلی ژانر: عاشقانه، اجتماعی ناظر: NILOFAR ویراستار: نیایش بیاتی، آرتا دخت کپیست: خلاصه: عاشق شدن، دوست داشتن، ماندن و رفتن دست کسی نیست.. . رمان ما درباره دوتا عاشقصحبت میکند... . پاییز، دوست دارم، فصل غم است... . غم، را دوست دارم، چون اشک من...forum.romanbook.ir
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده محترم
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک