- Dec
- 4,118
- 24,760
- مدالها
- 6
اول درخواست نقد حرفهای بدید.
بعد از نقد حرفهای نتیجه رو به شما اطلاع خواهم داد
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!اول درخواست نقد حرفهای بدید.
درود؛درخواست تگ![]()
در حال تایپ - [من با تو مجنون شدم جلد اول] اثر«زری کاربر انجمن رمان بوک«
عنوان اثر: من با تو مجنون شدم (جلداول) نام نویسنده: زری ژانر: عاشقانه، تراژدی، جنایی عضو گپ نظارتS.O.W(8) خلاصه رمان: مجنونتر از مجنونم؛ شیرینتر از لیلایی؛ من با وجود اینکه لیلی بودم اما با تو به مجنونی رسیدم؛ دلم از فراغِ دوریِ عشق تو هر لحظه بیقرارتر میشد؛ بودنت کنارم قشنگترین حسِ...forum.romanbook.ir
بعد از تحویل نقد شورا، درخواست بدید.درخواست تگ![]()
در حال برسی - [رمان جادوی گرگینهنقرهای]اثر« نگین اربابی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: جادوی گرگینه نقرهای نویسنده: نگین اربابی ژانر: #عاشقانه #فانتزی #جنایی #تخیلی عضو گپ نظارت(S.O.W(4 خلاصه: دختری از جنس تنهایی، دختری که نیرویی فراتر از آنچه در ذهن میگنجد دارد، دختری که با غم، تنهایی و قدرت زاده شده؛ دختری که با نیروهایش، سعی دارد بیشتر جنایتها را تمام سازد.forum.romanbook.ir
جلد تعویض شد. @ویتامین
![]()
برترین - [رخ مُرده] اثر «VISHAR ارشد انجمن رمان بوک»
عنوان رمان: رخ مرده نویسنده: VISHAR «درسا پارسیان» ژانر: جنایی خلاصه: سرباز کوچکی میخواهد قوانین بازی را بشکند و وارد بازی سرسختی شود. بازیکن قهاری که حتی وزیر را هم زیر پا میگذارد و با کنار زدن مهرهها به انتهای خانه میرسد. اکنون وزیر بزرگی است و قوانین بازی هم قوانین او... . تنها کسی که از...forum.romanbook.ir
درخواست تگ داستانک شکرین اما ناخوشایند
موضوع '[شکرین اما ناخوشایند] اثر «F .A کاربر انجمن رمان بوک»' داستانک - [شکرین اما ناخوشایند] اثر «F .A کاربر انجمن رمان بوک»
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک