جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط امیراحمد با نام دسر ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 748 بازدید, 23 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر ایرانی
نویسنده موضوع امیراحمد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط امیراحمد
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

باقلوا ترکیه‌ای​

شیرینی باقلوا اصل ترکی پسته‌ای بدون شک محبوب‌ترین نوع باقلوای ترکی است که در میان انواع دسرهای ایرانی هم بسیار محبوب است. البته در ایران باقلوا قزوینی و باقلوا یزدی هم بسیار مشهورند. اما شیرینی باقلوا ترکیه‌ای با ترکیب پسته، مشهورترین باقلوای دنیاست.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

باقلوا پرچمی قزوین​

باقلوا سوغات برخی شهر‌های کشور مثل یزد، تبریز و قزوین است و شاید آن را با نام باقلوا ترکی می‌شناسید. این دسر ایرانی پرطرفدار ترکیه و بعضی از کشورهای عربی هم تهیه می‌شود. البته انواع باقلوا با طرز تهیه مشابه در شهرهای مختلف ایران تولید می‌شود مثل باقلوا یزدی، باقلوا تبریزی، باقلوا شیرازی و … .
در قزوین هم سه نوع باقلوا با نام‌های باقلوا سه رنگ یا پرچمی، باقلوا لوزی و باقلوا پیچ درست می‌شود که معروف‌ترین آن، همان باقلوا پرچمی و مهم‌ترین سوغات این استان به شمار می‌رود.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

باقلوا یزدی​

باقلوا یکی از اصیل‌ترین و لذیذترین شیرینی‌های یزد است که احتمالاً اگر گذرتان به این شهر افتاده باشد، حتماً طعم دلچسب آن را امتحان کرده‌اید. اما یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نوع باقلوا یزدی حاج خلیفه است که طرفداران زیادی در این شهر دارد و آوازه شهرت آن در کل کشور پیچیده است.
از طرفی باقلوا نارگیلی یزدی هم یکی از دسرهای ایرانی مشهور است که پیشنهاد می‌کنیم حتماً امتحان کنید.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

باسلوق​

باسلوق از جمله دسرهای ساده خانگی بدون فر با اصالت ترکیه‌ای است ولی به عنوان دسر در میان ترک‌زبان‌های ایرانی و در شهرهای تبریزی و اردبیل سرو می‌شود. در میان انواع باسلوق از باسلوق‌های رنگی ژله‌ای تا باسلوق زعفرانی، باسلوق گردویی از سایر انواع آن محبوب‌تر است.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

شیر برنج​

شیربرنج همان غذای ایرانی آشنا و سنتی ای است که به عنوان یک دسر ایرانی هم مشهور است. همه ما حداقل یک بار شیر برنج خورده ایم ولی احتمالا همه تجربه پخت آن را ندارند. بنابراین طبیعی است اگر موقع درست کردن آن، با وجود سادگی کمی دچار سردرگمی شوند.
این دسر ساده و خوشمزه را می توان به شیوه های مختلف پخت ولی اجزای اصلی آن همان شیر و برنج است که بهتر است از برنج نیم دانه و شیر پرچرب در طرز تهیه شیر برنج ساده استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

فرنی با نشاسته​

فرنی از جمله دسرهای ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود و در هر زمانی چه تابستان و زمستان می توان سرو کرد. بیشترین زمانی که فرنی را مصرف می کنند، زمان افطار و سحر ماه رمضان یا هنگامی است که شخصی دچار سرفه‌های متعددی می شود مثلا در بیماری‌هایی مثل کرونا و سرماخوردگی.
طرز درست کردن فرنی زعفرانی با آرد برنج یا نشاسته و فرنی با آرد گندم یا حتی ترکیب آرد برنج و نشاسته خیلی راحت است. این دسر ایرانی می تواند به عنوان یک صبحانه خوشمزه برای تغذیه کودکان و نوزادان هم مورد استفاده قرار بگیرید.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

شله زرد​

شله زرد نذری مجلسی از جمله دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم مذهبی و برای به جا آوردن رسم نذری هم پخته می‌شود. بد نیست بدانید که اولین کسانی که شله زرد درست کردند چینی‌ها بودند، البته نه چیزی شبیه شله زرد بومی ما.
با این حال اولین بار مردم کشور چین خوراک برنج آبدار، کره، ادویه و دانینه را درست کردند که پدربزرگ شله زرد امروزی خودمان است.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

- کاچی​



کاچی تبریزی و اصفهانی


کاچی تبریزی بسیار مشهور است و تبریزی‌ها به این دسر ایرانی لذیذ و مقوی «قویماق» می‌گویند، اهالی ارومیه به آن «دوشاب» می‌گویند و کرمانی‌ها هم از ۴ مغز برای افزایش قوت این دسر ایرانی خوشمزه استفاده می‌کنند، بعضی‌ها شکر می‌ریزند و در برخی مناطق طرز تهیه کاچی با اضافه کردن کمی نمک و زردچوبه هم مرسوم است.
با این‌همه در مجموع مواد تشکیل دهنده این دسر قدیمی و سنتی ایرانی صرف‌نظر از اسامی مختلف با کمی اضافه و کم کردن مواد تشکیل کننده‌اش در مناطق مختلف ایران شبیه به هم است.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

۱۷- حریره بادام​



طرز تهیه حریره بادام به چند روش؛ خواص حریره بادام برای نوزاد


حریره بادام هم یک دسر ساده و خوشمزه ایرانی است و هم به عنوان یک غذا برای کودکان به‌کار می‌رود. معمولا برای کسانی که رژیم دارند، حریره بادام می‌تواند به عنوان یک دسر خوشمزه و مفید به کار برود. از خواص دسر ایرانی حریره بادام می‌توان به هضم راحت و در عین حال مفید بودن آن برای سلامتی کودک و مقابله با پوکی استخوان در بزرگسالی اشاره کرد.
حریره بادام سرشار از ویتامین E، کلسیم، پتاسیم، آهن و منگنز است و باعث افزایش انرژی و افزایش وزن نوزاد خواهد شد. همچنین وجود ویتامین A در حریره بادام به بینایی کودک و آهن آن نیز به پیشگیری از فقر آهن و کم‌خونی کمک خواهد کرد.
 
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,248
مدال‌ها
2

قطاب گردویی​



طرز تهیه قطاب یزدی و کرمانی به عنوان دسر ایرانی


قطاب از جمله قدیمی‌ترین و پرخاصیت‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که در همه ایام سال و به خصوص به عنوان شیرینی پذیرایی عید نوروز یا به عنوان یک دسر ساده ایرانی هواداران فراوانی دارد.
قطاب گردویی و ساده با اضافه کردن چاشنی‌هایی مثل هل و زعفران شیرینی سنتی استان‌های یزد و کرمان است و در این مناطق در همه ایام سال برای پذیرایی هواداران پر و پا قرص خودش را دارد.
 
بالا پایین