جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر بلژیکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دسر بلژیکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 399 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر بلژیکی
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
از جمله دسر های مدرن و بسیار خوشمزه است که با ذائقه ما ایرانی ها بسیار هماهنگ است و می توانید به راحتی و به صورت قالبی این دسر جذاب و زعفرانی را تهیه کنید. همان طور که از نام این دسر پیداست برای کشور بلژیک‌ می باشد و در بعضی از رسپی ها به نام موس بلژیکی نیژ نام برده شده است. شما می توانید این دسر زعفرانی خوش رنگ را برای مهمانی و پذیرایی خود استفاده کنید. اگر دوست دارید طعم و مزه جدیدی از دسر ها را امتحان کنید دسر بلژیکی را تهیه کنید. این دسر بافت نرم و‌‌ کرمی دارد و شما هرچقدر بیشتر زعفران اضافه کنید رنگ دسر تیره تر و زردتر خواهد شد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8

مواد لازم برای تهیه دسر بلژیکی​

  • شیر ۲ پیمانه
  • پنیر مارسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • بستنی زعفرانی ۱ پیمانه
  • دنت زعفرانی ۲ عدد
  • شکر ۳ ق فذا خوری
  • خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۳ ق غذا خوری
  • آب سرد ۱/۳ پیمانه
  • زعفران غلیظ و دم کرده به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله اول: بن ماری
ابتدا خامه قنادی را از قبل بیرون قرار دهید تا نیمه یخی شود. سپس با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ژلاتین را روی آب سرد ریخته و صبر کنید تا اسفنجی شود، سپس روی حرارت کتری قرار دهید تا بن ماری شوپ و ذرات ژلاتین آب شود یا می توانید برای ۱ دقیقه ژلاتین را در مایکروفر قرار دهید.

مرحله دوم: جوشاندن مواد
شیر و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر خوب ذوب شود. سپس زعفران از قبل دم کرده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه دیگر از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله سو: مخلوط کردن مواد
در ادامه پنیر و بستنی را داخل یک کاسه ریخته و با هم زن بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط شیر و شکر خنک شده را اضافه کنید و آرام آرام مواد را هم بزنید. سپس خامه قنادی را به همراه دنت و ژلاتین خنک شده اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله چهارم: تهیه دسر بلژیکی
در ادامه مواد را باید خوب فولد کنید به طوری که خامه داخل مواد خوب یکدست شود و گلوله گلوله نشود. قالب مورد نظر را کمی چرب کنید. این دسر به دلیل داشتن خامه به راحتی از قالب جدا می شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته و برای ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و روی دیس مورد نظر برگردانید و تزیین کنید. نوش‌ جان
 
بالا پایین