جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر عمان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دسر عمان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 146 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر عمان
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
یکی از این نقاط برجسته خاورمیانه، وجود کشور عمان با قدمتی ۱۰۰۰۰۰ ساله است. با توجه به مهمان‌نوازی عمانی‌ها پذیرایی از گردشگران با دسر‌های عمانی یکی از تجربه‌های دلپذیر در تور عمان خواهد بود. مردم این کشور توجه ویژه‌ای به تهیه انواع نوشیدنی و دسر‌های مخصوص دارند. حلوا‌های فوق العاده شیرین با عسل، شکر و گلاب و خرما، با خمیر کنجد یا نارگیل آسیاب شده از جمله مواد پرکاربرد دسر‌های عمان است و علاقه مردم عمان را به تهیه دسر‌هایی مقوی و با طبع نسبتا گرم نشان می‌دهد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
لوکیمات

لوکیمات یکی از شیرین‌ترین و پرکالری‌ترین دسر‌های عمانی است. این دسر با تفاوت‌هایی در طرز پخت و طعم و عطر، شیرینی‌ای مشابه بامیه ایرانی محسوب می‌شود. مواد به کار رفته در آن شامل آرد، شکر و مخمر است و از ترکیب این مواد توپ‌های خمیری درست شده را در روغن داغ و زیادی سرخ می‌کنند. برای طعم بهتر، لوکیمات با شیره خرما به صورت گرم سرو می‌شود. هم‌چنین برای تکمیل طعم منحصر به فرد این دسر از خرما‌های معروف عمان نیز استفاده می‌شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
پودینگ عمانی

پودینگ یکی از دسر‌های متداول و خوش طعم در اکثر کشور‌هاست که در عین متفاوت بودن در مزه، شباهت‌هایی ظاهری با هم دارند. این دسر در عمان مشابه نمونه‌های آن در کشور‌های خاورمیانه است. مواد مورد نیاز برای تهیه این دسر، آسان و در دسترس است و شامل کره، وانیل، پسته، بادام، شیر و تخم مرغ و پوست لیمو برای عطر و طعم بهتر می‌شود. پودینگ عمانی به صورت سرد و همراه با آجیل و شربت‌های مخصوص سرو می‌شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
ماهو حلوا

این دسر خوش طعم عمانی زینت بخش میزهای ناهار خوری در بسیاری از ضیافت‌ها است و به عنوان یکی از بهترین پذیرایی‌ها از گردشگران در تور‌های عمان استفاده می‌شود. ماهو حلوا علاوه بر کشور‌های عربی در سطح جهانی نیز شناخته شده است. درست کردن این حلوای عمانی بسیار آسان است و فقط به چند ماده اولیه مانند شیر غلیظ شده، کره، زعفران و هل نیاز دارد. این یک دسر معطر غنی و چیزی شبیه کارامل است و نمادی از مهمان نوازی عمانی ها به حساب می‌آید. معمولاً این دسر بعد از سرد شدن در کنار قهوه سنتی سرو می‌شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
قهوه عمان

تهیه قهوه عنصر جدانشدنی فرهنگ عمان و پرکاربردترین خوراکی برای مهمان‌نوازی است. قهوه در عمان بعد از صرف غذای اصلی به عنوان دسر سرو می‌شود. این قهوه مثل سایر قهوه‌های عربی مخصوص کسانی است که خوردن قهوه‌های تلخ برایشان لذت‌بخش است؛ البته برای طرف‌داران قهوه‌های شیرین‌تر، آن را با شکر فراوان و حلوا‌ سرو می‌کنند. قهوه‌های عمانی با استفاده از دانه‌های قهوه تازه برشته شده تهیه شده و در فنجان‌های کوچک و بدون دسته سرو می‌شود. متفاوت بودن طعم این قهوه موجب می‌شود گردشگران در تور عمان علاقه داشته باشند آن را بچشند و حتی آن را سوغات ببرند.

حلوا عمانی

این دسر در کنار سایر حلوا‌های متنوع عمان اهمیت ویژه‌ای دارد؛ زیرا به عنوان حلوای ملی عمان در نظر گرفته می‌شود. بافت نرم، یک‌دست و با غلظت معمولی ژلاتینی ظاهر این حلوا را متفاوت از حلوا‌های معمولی می‌کند. هم‌چنین سادگی مواد اولیه از جمله شکر کاراملی، هل، زعفران، گلاب، نشاسته و آرد به اهمیت آن می‌افزاید. این حلوا معمولاً در جشن ها و در ماه مبارک رمضان بیشتر تهیه می‌شود. حلوای عمانی در کنار قهوه عمانی و خلال بادام یا بادام زمینی تازه و فراوان سرو می شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حلوا الجزر یا دسر هویج؛ محبوب گردشگران ایرانی در تور عمان

این حلوا یکی از دسر‌های بسیار شیرین و معروف عمان است و از شیر غلیظ شده شیرین، هویج، پسته و کره آب شده درست می‌شود. تفاوت عمده آن با سایر حلوا‌ها استفاده از شیر غلیظ شده شیرین در آن است. این دسر به دلیل نزدیکی به ذائقه ایرانیان بین گردشگران ایرانی در تور‌ عمان طرفدار زیادی دارد و همراه با با پسته و بادام و کشمش تزیین و داغ سرو می‌شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حلوا احمد

این دسر سنتی عمانی از ترکیب ورمیشل بو داده، شیر غلیظ شده، شکر، کره، پودر بادام و نارگیل خشک شده تهیه می‌شود. این مخلوط معمولاً در قالب‌هایی فشرده می‌شود تا شکل گنبدی یا گرد به دست بیاید. حلوا احمد معمولاً در سایر کشورهای خاورمیانه نیز مصرف شده و از جمله دسر‌های گران‌قیمت محسوب می‌شود. مواد به کار رفته و طعم متعادل، چشیدن آن را برای همه افراد مخصوصا کودکان و نوجوانان دلچسب می‌کند. معمولا همراه آن پسته خرد شده یا بادام سرو نیز می شود.
 
بالا پایین