جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر لهستان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دسر لهستان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 235 بازدید, 10 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر لهستان
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
کیک کارپاتکا یکی از انواع کیک های محبوب لهستانی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مواد لازم کیک کارپاتکا
آب۱۰۰ گرم
کره۴۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
آرد۷۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
مواد لازم فیلینگ
شکر۶۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
نشاسته ذرت۲۵ گرم
شیر۳۰۰ گرم
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
کره۱۰۰ گرم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
برای تهیه کیک کارپاتکا خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه آب را به همراه نمک و کره درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس کره کاملا ذوب شود. در ادامه آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس زمانی که آب جوش آمد، آرد را یکباره به قابلمه اضافه کرده و با لیسک به خوبی مخلوط می کنیم.


زمانی که خمیر درون قابلمه جمع شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خمیر ولرم شود. زمانی که خمیر از داغی افتاد، تخم مرغ ها را دانه دانه به قابلمه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا کف ۳ رینگ را با کاغذ روغنی می پوشانیم و درون سینی فر قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده و آنها را درون رینگ ها به صورت جداگانه قرار می دهیم، سپس روی آنها را کاملا صاف می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
در این مرحله سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک ها به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. حالا به سراغ درست کردن مواد فیلینگ می رویم، برای این منظور کره را از یخچال خارج می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا اجازه می دهیم کره کاملا نرم شود، سپس تخم مرغ را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه نشاسته ذرت را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
در این مرحله مواد درون قابلمه را به خوبی هم می زنیم تا درون شیر کاملا حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به صورت مداوم و پیوسته هم می زنیم تا مایه فیلینگ ته نگیرد و به غلظت فرنی برسد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
زمانی که مایه فیلینگ غلیظ شد، وانیل را به قابلمه اضافه کرده و پس از مخلوط کردن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. حالا روی مایه فیلینگ را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
حالا کره نرم شده را با همزن به خوبی هم می زنیم تا رنگ آن روشن و یکدست شود. پس از گذشت ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک ها کاملا خنک شوند، سپس آنها را از رینگ جدا می کنیم.
 
بالا پایین