جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر مخملی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آیناز با نام دسر مخملی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 250 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر مخملی
نویسنده موضوع آیناز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آیناز
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مواد لازم:
ژله آلبالو ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق غذا خوری
بستنی وانیلی ۳ الی ۴ ق غذا خوری
شربت آلبالو ۱/۲ پیمانه
حامه صبحانه ۵ ق غذا خوری
پودر لبو ۲ ق غذ اخوری یا رنگ خوراکی
بیسیکویت پتی پور ۱ بسته
آب سرد ۱/۲ پیمانه و ۲ پیمانه
شکر یا استویا به مقدار لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مرحله اول: بن ماری کردن ژلاتین
ابتدا ۱/۲ پیمانه آب سرد را داخل یک کاسه بریزید و ژلاتین روی آن بپاشید و هم بزنید. حالا کاسه را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس باید ژلاتین را بن ماری کنید. برای این کار کاسه ژلاتین را روی حرارت کتری قرار دهید تا ذارات ژله ذوب شود. می توانید برای ۱ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مرحله دوم: تهیه ژله
در ادامه ۱ پیمانه آب جوش را داخل کاسه ریخته و ژله آلبالو را اضافه کنید و هم بزنید. ژله را بن ماری کنید تا ذارات ژله شفاف شود. ژله آلبالو را کنار بگذارید تا خنک شود. در ادامه ۲.۵ پیمانه آب سرد یا آب شیر را داخل مخلوط کن بریزید و شربت آلبالو را به آن اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه ژلاتین و خامه صبحانه و ژله و بستنی را اضافه کنید. حالا درب مخلوط کن را هم بزنید. دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند. حالا میزان شیرینی دسر را تست کنید و اگر نیاز بود به دلخواه کمی عسل یا استوایا استفاده کنید و شیرینی دسر را با ذائقه خود تنظیم کنید. دسر را داخل قالب مورد نظر را ریخته و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
مرحله چهارم: مخملی کردن دسر بدون دستگاه و ابزار
در ادامه دور تا دور دسر را از قالب جدا کنید و دسر را روی دیس مورد نظر برگردانید. بیسکویت را داخل غذاساز ریخته و یا در نایلون بریزید و حسابی خرد کنید تا حالت پودری داشته باشد. بیسکویت پودری را داخل کاسه ریخته و پودر لبو را اضافه کنید و به دلخواه کمی آب یا گلاب اسپری کنید تا رنگ لبو باز شود و هم بزنید تا مواد رنگی شود. حالا بیسکویت را روی سینی فر قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه بگذارید مجدد حالت پودر و خشک داشته باشد. حالا با کمک یک الک ریز پودر را روی دسر به آرامی بریزید. به همین راحتی نوش جان.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
موضوع نویسنده

آیناز

سطح
2
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,439
31,958
مدال‌ها
3
download (6).jpeg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amir.
بالا پایین