جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,087 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
آیا از چربیهای اضافه خود خسته شده اید.؟!.... آیا از کوتاهی قد خود خسته شده اید.؟!.... آیا از ریزش موهایتان خسته شده اید.؟!😐😐😐..... خسته نباشید. خدا قوت...😂😂😂می دونم نمکدونم😐🙌

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
‏یه بار خانوادگی رفتیم تخت جمشید بابابزرگم گفت اینجارو میبینی؟ زمان ما که این قصرا نبود، اینجا همه‌ش بیابون بود. فکر کنم پدربزرگم با ماد‌ها به ایران اومده😐🙌.

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
امروز اولین دندون پسر داییم افتاد😊😊تا بفهمه که دیگه بدون اجازه من به لپ تاپم دست نزنه😈

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
کاربر
....من کنکور سراسری رتبه 1 شدم💪💪💪💪🔴...‌از سازمان سنجش زنگ زدن گفتن چه حسى دارى؟ ... گفتم لامسه بویایی چشایی بینایی شنوایی... گفتن شما مجدد کنکور بده😶🙄🤔....

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
صبح پا میشی یک ساعت درس میخونی به ساعت نگاه میکنی می‌بینی فقط ده دقیقه گذشته ....ظهر ده دقیقه میای گوشیتو چک کنی یهو صدات میزنن بیا شام حاضره😐آخه چرا؟

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
آخ یاد بچگیم افتادم مورچه‌ها رو می‌ریختم تو آب بعدم خودم نجاتشون می‌دادم😂 من حتی مورچه‌ها رو از لونه هاشون بر می‌داشتم می‌بردم جاهای دیگه ببینم بازم خونه شون رو پیدا می‌کنن یا نه😅یا دونه‌ها رو از پشت شون بر می‌داشتم جلو در لونه می‌ذاشتم براشون😍

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یه روز یه فیزیکدان، یه زیست شناس و یه شیمی دان که شنا بلد نبودن برای اولین بار میرن به اقیانوس. فیزیک دان میگه: من میخوام درباره فیزیک امواج تحقیق کنم. و میپره تو آب و دیگه برنمی گرده. زیست شناس میگه: من میرم درباره گیاهان کف اقیانوس تحقیق کنم. و اونم به سرنوشت فیزیک دان دچار میشه. شیمی دان چند ساعتی منتظر میشه و بعد توی دفترچه گزارشش مینویسه: 1- آب دریا فیزیکدان‌ها و زیست شناس‌ها را در خود حل می‌کند. ...ایح ایح ایح ایح ایح ایح😅

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
درسته زیبا نیستم،پولدارنیستم،جذاب نیستم،خوش اخلاق نیستم ولی............؟یاخدا پس من چیم؟😕😕تاحالا اینقدردقیق نشده بودم رو خودم...😱😐

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
دنیا اگه دنیای خوبی بود که دوای سرماخوردگی شلغم نبود ، سیب زمینی سرخ کرده با سس بود🍟🍟

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
بالا پایین