جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,087 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
اگه یه روزی تنها بودیم چجوری میشه حشرات موذی رو از بین برد؟

کاربر

به نام خدا برو روی کابینت بشین تا وقتی دور بشه. بعد زنگ بزن مامانت بیاد ...میتونی توی این فاصله مثل من گریه کنی

😐👌

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
موقع آموزش رانندگی اینقد تند میرفتم که استاده بهم گفت ؛ پسرجان پشت ماشین نوشته تحت تعلیم نه تحت تعقیب 😐😂

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یکی از تفریحات مورد علاقه مامانم اینه که تو غذا چیزی که دوس ندارم بریزه، بعد که غذا رو خوردم بگه اصن متوجه شدی فلان چیز تو غذا بود؟😂

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
همه‌ی اینا خول بازیام به کنار من یه بار رفتم عیادت یه خانوم تو بیمارستان به خونواده ش گفتم سلام خدا رحمت کنه ایشالله...هیچی دیگه از اون موقع نرفتم بیرون تاحالا😂🥺

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
خواب‌های من:نه تو رو خدا منو نکشید🥺😭 خواب‌های بقیه: شما برنده گران‌ترین ماشین جهان شدید😐 😐😂

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
دوستان صمیمی توجه داشته باشید: عصر حجر! عصر ارتباطات! عصر اطلاعات! عصر فن آوری! عصر تکنولوژی! عصر دیجیتال! همه اینا ثابت میکنه که پیشرفت بشر همیشه در عصر اتفاق میفته و از صبح زود بیدار شدن هیچکس به جایی نمیرسه😂

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یه بار هم ‌استاد ریاضی صدام کرد رو تخته یه مثلث کشید. گفت ثابت کن مثلثه🤔گفتم تو کلاس نیستم😎.گفت دارم می‌بینمت..😑، گفتم ثابت کن من‌ تو‌ کلاس‌ام..🤣گفت قشنگ بود ولی از کلاس اخراجم کرد😅😎

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
‏مراحل واکنش مامانا وقتی یه کلیپ خنده دار نشونشون میدی: 1- چرا نور این کمه 2- بزن از اول نفهمیدم اصلا 3- صداشو زیاد کن ببینم چی میگه 4- خب که چی؟ 5- صب تا شب وقتتو پای این چرت و پرتا هدر میدی

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
دیشب تو تلویزیون روانشناسه میگفت هر روز الکی ده دقیقه بخندید حالتون خوب میشه، الان داشتم الکی یکم واسه تست میخندیدم مادرم منو دید، نیم ساعته زیر لب یسری دعا زمزمه میکنه فوت میکنه سمتم😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

• خنده
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
درد و دل کردن پسرا؛ سلام ، نوید داداش من حالم بده نمیتونم بخوابم 😯😐 سلام ، من میتونم شب بخیر 😅😂

بالا پایین