جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مسابقه دوره کتابخوان تابستان 1402 (مخاطب آثار باشید)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مسابقات بخش کتاب توسط MHP با نام دوره کتابخوان تابستان 1402 (مخاطب آثار باشید) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,334 بازدید, 37 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته مسابقات بخش کتاب
نام موضوع دوره کتابخوان تابستان 1402 (مخاطب آثار باشید)
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-

تعداد آثار در دوره کتابخوانی را از "ده" به "هشت" عدد کاهش دهیم؟

• نه!

• بله.

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,332
45,444
مدال‌ها
23
"بسم نور"​
درود.
مجموعه رمان بوک تقدیم می‌کند:

- فعالیت‌های ادبی را بالا پایین می‌کردم، رمان‌ها رو می‌خواندم و نظرم را می‌گفتم... هر چند سرگمی بود ولی دو سر سود، پاره‌ای از روزم را با کتاب خواندن می‌گذارندم... و دو چیز هدیه می‌کردم، یکی به خودم و دیگری به نویسنده، اولی تکامل افکاری که سوغات خودم بود و دوم نقد و انتقادی که برای نویسنده به ارمغان می‌آوردم.
اما من یک تنم و با دو هدیه؛ چه چیزی جز آن‌که هدیه‌ها فزونی یابند لذت بخش است؟
به یاد آوردم ماه‌هاست که قفسه مخاطب رمان‌امان خاک می‌خورد، در پی تکاندن گَردَش... این‌جا، شانه‌ به شانه شما قرار گرفتم و دوره متفاوتی از کتابخوانی "مخاطب رمان" با جوایز و شرایط متفاوت تقدیم‌تان می‌کنم.​
ـــ شرایط ـــ
در این دوره ظرفیت تیم هجده نفر است و هجده نفر اول در اعلام آمادگی رنگ «عضو تیم کتاب‌خوان» را دریافت می‌کنند.
دوستانی که از قافله جا ماندند هم نگران نباشند، هر یک از عضوها که بی‌دلیل از نقد و نظرش در زمان تعیین شده خبری نبود، رنگش گرفته و از تیم خارج می‌شود، بلافاصله نوزدهمین نفر در لیست اعلام آمادگی را جایگزین می‌کنیم.
در طول دوره 10 اثر قرار داده می‌شود و برای هر اثر 4 روز مهلت نقد و نظر دارید... تعداد صفحات آثار بیش از 4 پارت نیست و از بابت پارت زیاد اثر نگران نباشید.
به منظور از حمایت از نویسندگان انجمن، آثار کاربران را برای نقد قرار دادیم.
کاربران، رنگ‌دارن و مقام داران نویسندگی همه قادر به شرکت در این دوره از کتابخوانی هستند.
- بر خلاف قبل نیازی نیست آثار خودتان را در مخاطب رمان " کتابخوانی" قرار دهید. حتی اگر اثری ندارید یا مایل به قرار دادن نوشته خود نیستید، حائز اهمیت نیست.
دوره در 40 روز اجرا و تا حداقل 15 روز بعد از اتمام دوره نتایج اعلام خواهد شد.
خواستار آنم که با برسی زمان و حوصله خود اعلام آمادگی کنید... می‌بایست همان‌قدر که کتاب به ما عشق، تامل و حوصله می‌بخشد، ما نیز در جهت قدردانی چون خودش باشیم.

ــ جوایز ــ
حتی اگر مخاطب رمان برتر نباشید، در طول دوره به پاس لحظه به لحظه خوانشتان و شانه به شانه ما قدم برداشتن تقدیم می‌کنیم:
1. به ازای هر اثر که نقد و نظر جامع داده شود 2 امتیاز و 20 لایک اعطا خواهد شد، به عبارتی اگر هر ده اثر را نقد یا نظری جامع تحویل دهید، 20 امتیاز و 200 لایک در آخر خواهید داشت.
جوایز نفرات اول تا سوم:
نفر اول: رنگ دائمی "مقام" مخاطب رمان برتر+ مدال کتابخوان + تهیه تیزر برای اثر خود ( هر اثرش به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم تدوین
نفر دوم: مدال کتابخوان + تهیه بنر برای اثر خود (هر اثر به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم گرافیست
نفر سوم: مدال کتاب‌خوان + 5 امتیاز + 500 لایک

حال جز آن‌که دو هدیه، یکی به خود و یکی به نویسنده هدیه می‌کنید، چند هدیه را هم من به شما می‌دهم.
فراموش نکنیم، ارزش چیزی که بی‌منت مغزمان را از خرفات و جهل می‌شوید، رَخت گسترش افکار را بر طناب ذهنمان پهن می‌کند... بیشتر از این‌هاست و هر چقدر بها دهیم کم است.
پس بسم الله...​

معاونت و دوستاداران رمان بوک

سانیا

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
141
1,262
مدال‌ها
2
سلام وقتتون بخیر.
برای عضو شدن باید چیکار کنیم؟

جواب مدیریت:
اعلام آمادگی کافیه
روز اول شروع دوره
رنگ عضو تیم کتابخوان بهتون داده میشه
و رسمی شروع میکنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Roma ce

سطح
0

Dena_Soren
گوینده انجمن
Jan
21
46
مدال‌ها
2
سلام وقت بخیر
با افتخار اعلام آمادگی

مود

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
May
30
136
مدال‌ها
2
اعلام آمادگی

Raaz67

سطح
4

منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Apr
1,341
18,613
مدال‌ها
7
سلام اعلام آمادگی

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,505
44,369
مدال‌ها
7
اعلام آمادگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین