- Aug
- 6,332
- 45,444
- مدالها
- 23
"بسم نور" درود. مجموعه رمان بوک تقدیم میکند: - فعالیتهای ادبی را بالا پایین میکردم، رمانها رو میخواندم و نظرم را میگفتم... هر چند سرگمی بود ولی دو سر سود، پارهای از روزم را با کتاب خواندن میگذارندم... و دو چیز هدیه میکردم، یکی به خودم و دیگری به نویسنده، اولی تکامل افکاری که سوغات خودم بود و دوم نقد و انتقادی که برای نویسنده به ارمغان میآوردم. اما من یک تنم و با دو هدیه؛ چه چیزی جز آنکه هدیهها فزونی یابند لذت بخش است؟ به یاد آوردم ماههاست که قفسه مخاطب رمانامان خاک میخورد، در پی تکاندن گَردَش... اینجا، شانه به شانه شما قرار گرفتم و دوره متفاوتی از کتابخوانی "مخاطب رمان" با جوایز و شرایط متفاوت تقدیمتان میکنم. ـــ شرایط ـــ در این دوره ظرفیت تیم هجده نفر است و هجده نفر اول در اعلام آمادگی رنگ «عضو تیم کتابخوان» را دریافت میکنند. دوستانی که از قافله جا ماندند هم نگران نباشند، هر یک از عضوها که بیدلیل از نقد و نظرش در زمان تعیین شده خبری نبود، رنگش گرفته و از تیم خارج میشود، بلافاصله نوزدهمین نفر در لیست اعلام آمادگی را جایگزین میکنیم. در طول دوره 10 اثر قرار داده میشود و برای هر اثر 4 روز مهلت نقد و نظر دارید... تعداد صفحات آثار بیش از 4 پارت نیست و از بابت پارت زیاد اثر نگران نباشید. به منظور از حمایت از نویسندگان انجمن، آثار کاربران را برای نقد قرار دادیم. کاربران، رنگدارن و مقام داران نویسندگی همه قادر به شرکت در این دوره از کتابخوانی هستند. - بر خلاف قبل نیازی نیست آثار خودتان را در مخاطب رمان " کتابخوانی" قرار دهید. حتی اگر اثری ندارید یا مایل به قرار دادن نوشته خود نیستید، حائز اهمیت نیست. دوره در 40 روز اجرا و تا حداقل 15 روز بعد از اتمام دوره نتایج اعلام خواهد شد. خواستار آنم که با برسی زمان و حوصله خود اعلام آمادگی کنید... میبایست همانقدر که کتاب به ما عشق، تامل و حوصله میبخشد، ما نیز در جهت قدردانی چون خودش باشیم. ــ جوایز ــ حتی اگر مخاطب رمان برتر نباشید، در طول دوره به پاس لحظه به لحظه خوانشتان و شانه به شانه ما قدم برداشتن تقدیم میکنیم: 1. به ازای هر اثر که نقد و نظر جامع داده شود 2 امتیاز و 20 لایک اعطا خواهد شد، به عبارتی اگر هر ده اثر را نقد یا نظری جامع تحویل دهید، 20 امتیاز و 200 لایک در آخر خواهید داشت. جوایز نفرات اول تا سوم: نفر اول: رنگ دائمی "مقام" مخاطب رمان برتر+ مدال کتابخوان + تهیه تیزر برای اثر خود ( هر اثرش به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم تدوین نفر دوم: مدال کتابخوان + تهیه بنر برای اثر خود (هر اثر به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم گرافیست نفر سوم: مدال کتابخوان + 5 امتیاز + 500 لایک حال جز آنکه دو هدیه، یکی به خود و یکی به نویسنده هدیه میکنید، چند هدیه را هم من به شما میدهم. فراموش نکنیم، ارزش چیزی که بیمنت مغزمان را از خرفات و جهل میشوید، رَخت گسترش افکار را بر طناب ذهنمان پهن میکند... بیشتر از اینهاست و هر چقدر بها دهیم کم است. پس بسم الله... |
معاونت و دوستاداران رمان بوک