- Apr
- 1,123
- 2,907
- مدالها
- 4
عرض ادب
اعلام آمادگی
اعلام آمادگی
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام صبح همهی کتابخوان ها و کتاب نویسهای انجمن بخیر
"بسم نور"درود.
مجموعه رمان بوک تقدیم میکند:
- فعالیتهای ادبی را بالا پایین میکردم، رمانها رو میخواندم و نظرم را میگفتم... هر چند سرگمی بود ولی دو سر سود، پارهای از روزم را با کتاب خواندن میگذارندم... و دو چیز هدیه میکردم، یکی به خودم و دیگری به نویسنده، اولی تکامل افکاری که سوغات خودم بود و دوم نقد و انتقادی که برای نویسنده به ارمغان میآوردم.
اما من یک تنم و با دو هدیه؛ چه چیزی جز آنکه هدیهها فزونی یابند لذت بخش است؟
به یاد آوردم ماههاست که قفسه مخاطب رمانامان خاک میخورد، در پی تکاندن گَردَش... اینجا، شانه به شانه شما قرار گرفتم و دوره متفاوتی از کتابخوانی "مخاطب رمان" با جوایز و شرایط متفاوت تقدیمتان میکنم.ـــ شرایط ـــ
در این دوره ظرفیت تیم هجده نفر است و هجده نفر اول در اعلام آمادگی رنگ «عضو تیم کتابخوان» را دریافت میکنند.
دوستانی که از قافله جا ماندند هم نگران نباشند، هر یک از عضوها که بیدلیل از نقد و نظرش در زمان تعیین شده خبری نبود، رنگش گرفته و از تیم خارج میشود، بلافاصله نوزدهمین نفر در لیست اعلام آمادگی را جایگزین میکنیم.
در طول دوره 10 اثر قرار داده میشود و برای هر اثر 4 روز مهلت نقد و نظر دارید... تعداد صفحات آثار بیش از 4 پارت نیست و از بابت پارت زیاد اثر نگران نباشید.
به منظور از حمایت از نویسندگان انجمن، آثار کاربران را برای نقد قرار دادیم.
کاربران، رنگدارن و مقام داران نویسندگی همه قادر به شرکت در این دوره از کتابخوانی هستند.
- بر خلاف قبل نیازی نیست آثار خودتان را در مخاطب رمان " کتابخوانی" قرار دهید. حتی اگر اثری ندارید یا مایل به قرار دادن نوشته خود نیستید، حائز اهمیت نیست.
دوره در 40 روز اجرا و تا حداقل 15 روز بعد از اتمام دوره نتایج اعلام خواهد شد.
خواستار آنم که با برسی زمان و حوصله خود اعلام آمادگی کنید... میبایست همانقدر که کتاب به ما عشق، تامل و حوصله میبخشد، ما نیز در جهت قدردانی چون خودش باشیم.
ــ جوایز ــ
حتی اگر مخاطب رمان برتر نباشید، در طول دوره به پاس لحظه به لحظه خوانشتان و شانه به شانه ما قدم برداشتن تقدیم میکنیم:
1. به ازای هر اثر که نقد و نظر جامع داده شود 2 امتیاز و 20 لایک اعطا خواهد شد، به عبارتی اگر هر ده اثر را نقد یا نظری جامع تحویل دهید، 20 امتیاز و 200 لایک در آخر خواهید داشت.
جوایز نفرات اول تا سوم:
نفر اول: رنگ دائمی "مقام" مخاطب رمان برتر+ مدال کتابخوان + تهیه تیزر برای اثر خود ( هر اثرش به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم تدوین
نفر دوم: مدال کتابخوان + تهیه بنر برای اثر خود (هر اثر به دلخواه) و آماده شدن در کمترین زمان توسط تیم گرافیست
نفر سوم: مدال کتابخوان + 5 امتیاز + 500 لایک
حال جز آنکه دو هدیه، یکی به خود و یکی به نویسنده هدیه میکنید، چند هدیه را هم من به شما میدهم.
فراموش نکنیم، ارزش چیزی که بیمنت مغزمان را از خرفات و جهل میشوید، رَخت گسترش افکار را بر طناب ذهنمان پهن میکند... بیشتر از اینهاست و هر چقدر بها دهیم کم است.
پس بسم الله...
معاونت و دوستاداران رمان بوک
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک