- Jun
- 1,929
- 35,414
- مدالها
- 3
شبا زیاد نیستم😂😐 حوصلم نمیکشه.
میخوام یک گپ درست کنم همرو اد کنم شمارو هم اد کنم؟
ولی اد کن
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!شبا زیاد نیستم😂😐 حوصلم نمیکشه.
میخوام یک گپ درست کنم همرو اد کنم شمارو هم اد کنم؟
چشمشبا زیاد نیستم
ولی اد کن
آخر هم کار خودتو کردیدوستان من یه گپ زدم برای کاربران که کاربران جدید سوالی داشتن بپرسن و با اعضای انجمن آشنا بشن خواستین نمایه ام و یا اینجا بگید شمارو هم اد کنم.
😉بله دیگه من الهامم کار خودمو میکنمآخر هم کار خودتو کردی
خوشحال شدم از آشنایت گلمسلام من ریحانه علیزاده هستم ۱۹ساله از اصفهان اصالتم اهل افغانستان هست ولی ایران به دنیا اومدم و بزرگ شدم و مثل کشور خودم دوسش دارم و هیچ وقت هم نمی خوام از اینجا برم 😂😂😂
تازه وارد انجمن شدم و اگه بشه انشالله میخوام نوشتن و ادامه بدم
ترک تحصیل کردم ولی به نوشتن علاقه خاصی دارم
بچه ها شاید افغانستانی هستم ولی منو از خودتون بدونید نمی خوام فرقی بینمون باشه
😍😍😍😂😂😂😂
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک