جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی دوستانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Trodi با نام دوستانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 6,471 بازدید, 136 پاسخ و 19 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دوستانه
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MUNSTER

ROKH

سطح
2

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
تدارکاتچی انجمن
همیار سرپرست عمومی
مدیر تالار نقد
ویراستار انجمن
گرافیست انجمن
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
May
1,184
3,572
مدال‌ها
7
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
303
1,501
مدال‌ها
2
سلام به همگی
مهرانه هستم . ۱۷ سالمه و عاشق کتاب و فیلم و آشپزی هستم. نقاشی میکنم و مدرس زبان هستم. ولی از همه اینها گذشته من روحم به نویسندگی فروختم ولی به دلایل مختلف تحصیلی بعد از منتشر کردن اولین رمان و چند دلنوشته و یک مجموعه شعر نتونستم تا الان فعالیت بیشتری کنم فقط امیدوارم که بعد از همه‌ی سختی هایی که الان دارم میکشم باز هم بتونم به این دنیای بزرگ برگردم

MUNSTER

سطح
3

« سرپرست بخش فرهنگ‌و‌هنر »
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
طراح آزمایشی
گوینده آزمایشی
کاربر ممتاز
Feb
1,189
3,259
مدال‌ها
7
سلام به همگی
مهرانه هستم . ۱۷ سالمه و عاشق کتاب و فیلم و آشپزی هستم. نقاشی میکنم و مدرس زبان هستم. ولی از همه اینها گذشته من روحم به نویسندگی فروختم ولی به دلایل مختلف تحصیلی بعد از منتشر کردن اولین رمان و چند دلنوشته و یک مجموعه شعر نتونستم تا الان فعالیت بیشتری کنم فقط امیدوارم که بعد از همه‌ی سختی هایی که الان دارم میکشم باز هم بتونم به این دنیای بزرگ برگردم
خوشبختم گلم همیشه موفق باشی خانومی

ROKH

سطح
2

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
تدارکاتچی انجمن
همیار سرپرست عمومی
مدیر تالار نقد
ویراستار انجمن
گرافیست انجمن
مترجم انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
May
1,184
3,572
مدال‌ها
7
سلام به همگی
سلام سلام
اتفاقاً من هم نقاشی می‌کشم، یا حالا خیلی بخوایم دقیق شیم طراحی می‌کنم و علایقم تقریباً با شما یکسانه جز اینکه توی آشپزی افتضاحم :))
به امید تموم شدن سختی‌های شما و برگشتت به انجمن 🌷

ragazza della notte

سطح
2

مدیر موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار موسیقی
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,974
7,348
مدال‌ها
3
سلام آریانا هستم.
آری هم صدام میکنن. 17 سالمه و سال آخر انسانیم. چهارتا رمان در کل دارم که سه تاشون دست نویسن و یکیشون توی انجمنه. دلنویسم و از نظر اطرافیانم دلنوشته هام خوبن. دیالوگ هم مینویسم که یکیشون روی سایت رفته. به شعر علاقه دارم و شعر مینویسم ولی هنوز تصمیم نگرفتم توی انجمن بذارم. شخصیتم یه جور شیطنت برانگیزه ولی با افراد مثل خودشون رفتار میکنم.
علاقم به کتاب فراوونه طوری که کرم کتاب صدام میزنن. به فیلم و انیمه علاقه دارم البته ژانر مورد علاقم دارک فانتزیه. تقریبا همه جور رمانی خوندم اونقدر زیاد که اسم نصفشونو یادم نمیاد. عادت دارم با خودم بلند بلند و با واکنش(!) حرف بزنم. موسیقی بخش جدانشدنی از من از زمان بچگیم تا حالا بوده تقریبا همه ژانری موسیقی گوش میدم به جز اونایی که واقعا مفهوم ندارن. نقاشیم خوبه و به نقاشی چه رنگی چه سیاه و سفید رنگ روغن مداد رنگی شمعی کلا همه جوره علاقه دارم. برای داستان کوتاه واقعا کارم خوبه ولی برای انشا به مشکل برمیخورم چون نمیتونم زود تمومش کنم مورد داشتیم که یه انشا رو هشت صفحه نوشتم(در واقع یه داستان کوتاه شد برای خودش). در کل من یه نوع آدم سمی هستم که روانشناس خوبیم. ولی سمی بودنم بیشتره.
من صادق هستم خوشبختم.

موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,809
مدال‌ها
3
سلام آریانا هستم.
آری هم صدام میکنن. 17 سالمه و سال آخر انسانیم. چهارتا رمان در کل دارم که سه تاشون دست نویسن و یکیشون توی انجمنه. دلنویسم و از نظر اطرافیانم دلنوشته هام خوبن. دیالوگ هم مینویسم که یکیشون روی سایت رفته. به شعر علاقه دارم و شعر مینویسم ولی هنوز تصمیم نگرفتم توی انجمن بذارم. شخصیتم یه جور شیطنت برانگیزه ولی با افراد مثل خودشون رفتار میکنم.
علاقم به کتاب فراوونه طوری که کرم کتاب صدام میزنن. به فیلم و انیمه علاقه دارم البته ژانر مورد علاقم دارک فانتزیه. تقریبا همه جور رمانی خوندم اونقدر زیاد که اسم نصفشونو یادم نمیاد. عادت دارم با خودم بلند بلند و با واکنش(!) حرف بزنم. موسیقی بخش جدانشدنی از من از زمان بچگیم تا حالا بوده تقریبا همه ژانری موسیقی گوش میدم به جز اونایی که واقعا مفهوم ندارن. نقاشیم خوبه و به نقاشی چه رنگی چه سیاه و سفید رنگ روغن مداد رنگی شمعی کلا همه جوره علاقه دارم. برای داستان کوتاه واقعا کارم خوبه ولی برای انشا به مشکل برمیخورم چون نمیتونم زود تمومش کنم مورد داشتیم که یه انشا رو هشت صفحه نوشتم(در واقع یه داستان کوتاه شد برای خودش). در کل من یه نوع آدم سمی هستم که روانشناس خوبیم. ولی سمی بودنم بیشتره.
من صادق هستم خوشبختم.
خوشم آریانا جان

MUNSTER

سطح
3

« سرپرست بخش فرهنگ‌و‌هنر »
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
طراح آزمایشی
گوینده آزمایشی
کاربر ممتاز
Feb
1,189
3,259
مدال‌ها
7
سلام آریانا هستم.
من صادق هستم خوشبختم.
خوشم بانو عجب بیوگرافی دقیقی منم انسانی میخونم سال آخریم ی خواهر دوقلو دارم اینو خودته از نظر شخصیتی

بالا پایین