- Jun
- 3,447
- 13,500
- مدالها
- 3
نه بابا.. دیگه درس مرس تماااام.. موخام فقط برا سرگرمی برم طراحی لباس 😂😂قبول نکن ادامه بده درستو
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نه بابا.. دیگه درس مرس تماااام.. موخام فقط برا سرگرمی برم طراحی لباس 😂😂قبول نکن ادامه بده درستو
😐 کیانا من انجام دادم تو انجام نده.نه بابا.. دیگه درس مرس تماااام.. موخام فقط برا سرگرمی برم طراحی لباس 😂😂
رک بگین جواب بدموالا ما که جواب سوال اصلیمونو نگرفتیم
خب درسمو همینجوری میخوام ادامه بدم..😐 کیانا من انجام دادم تو انجام نده.
هم درستو ادامه بده و هم برو طراحی
عالی. ولی هیچوقت درستو ول نکنیخب درسمو همینجوری میخوام ادامه بدم..
میخوام برم رشته طراحی لباس یچی یاد بگیرم
آخرش من از دست شما دو تا سکته میکنممنم از خدا خواسته قبول کردم و گفتم رو چشم 😐😂
خوشبختم عزیز موفق باشیسودام:)
تازه کارم عاشق رمان نوشتنم
و عضو کوچکی از رمان بوکم و خوشحالم که کنار شما نویسنده های درجه یک هستم
معمولیای انجمنو دور ننداز🥲😂سودام:)
تازه کارم عاشق رمان نوشتنم
و عضو کوچکی از رمان بوکم و خوشحالم که کنار شما نویسنده های درجه یک هستمم
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک