- Jun
- 2,219
- 42,199
- مدالها
- 3
ممنون از وقتی که گذاشتید💐درود. خسته نباشی دردانه قشنگم. اگه اجازه بدید، من هم نظر خودم رو بگم.
-------------------------------------------------------------------------
عنوان:
عنوان، از چهار بخش بود. اصولا برای جذب و بهتر بودن رمان برای تگ گیری عنوان به این صورت انتخاب میشه:
یک بخشی: یعنی عنوان از یک کلمه ساخته شده.
دو بخشی: عنوان از دو کلمه ساخته شده.
سه بخشی: اینجا، شاید عنوان از دو کلمه باشه، ولی یه بخش مثل«از، آن، من..» داشته باشه..
و در هر صورت عنوان باید به دور از کلیشه، جذب کننده و مناسب باشه. بنظر من، درصد کلیشه عنوان شما ۵٠ درصد بود. یعنی پنجاه پنجاه. جذب داره، ولی تقریبا کل موضوع رو فاش میکنه... .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ژانر:
ژانر دقیق و درست انتخاب شده و به موضوع داستان میخورد✓
جلد:
همونطور که توی نقد اصلی خیلی مهمه، برای جذب و تگ گیری و پیشرفت رمان هم تاثیر بسیاری داره. جلد، باید مناسب با نام، ژانر، خلاصه، مقدمه و موضوع رمان باشه. که جلد شما کاملا مناسب و جذب بسیاری داشت✓
خلاصه:
خلاصه، قوی نبود. یعنی، جذب کافی نداشت و تقریبا خلاصه هم داشت بخشی از رمان رو لو میداد. بنظرم، میتونید از جملات ادبی زیبایی استعفاده کنید که کمی به داستان حس مبهمی و معمایی بده و به زیبا تر شدن رمانتون کمک کنه.
مقدمه:
مقدمه مثل جلد، باز هم اتفاق های اصلی رمان رو لو میداد. بهتر بود مقدمه رو طوری شروع کنید که ذهن خواننده کنجکاو به ادامه داستان بشه.
شروع:
شروع رمانتون تقریبا میشه گفت قابل قبول بود. درصد زیادی از کلیشه تو شروع بود. بنظرم میتونستید با احساس تر احساس شخصیت رمانتون رو توصیف کنید. نه اینکه همون اول همه ی اتفاقات رو به خواننده منتقل کنید تا از داستان خسته بشه و دیگه ادامه رو نخونه.
سیر رمانتون، خیلی سریع پیش میره. همه ی اتفاقات و رمز راز رمان، همون اول به خواننده منتقل میشه. بنظرم، برای جذابیت اثرتون، میتونید با لحنی ادبی طوری رمان رو به خواننده منتقل کنید که مشتاق ادامه ی داستان باشه و همون اول همه ی موضوع رو نفهمه. و اینکه کمی آرام تر و با کششی بیشتر به رمان بپردازید.
یه کمبود دیگه که میشه تو رمان دید، این بود که توصیفات خیلی کمن. وقتی یه نویسنده، شروع به نوشتن رمان میکنه، باید طوری محیط اطراف رو برای خواننده توصیف کنه که خواننده درک جالبی از محیط داستان داشته باشه. این کمبود، توی رمان شما خیلی حس میشه.
ایرادات نگارشی:
در رمان، چند تا ایراد نگارشی جزئی بود که اون هم با ویرایش درست میشه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دیالوگ ها و مونولوگ ها:
بنظرم دیالوگ و مونولوگ به صورت عالی و یکسان و مناسب در رمان استفاده شده بود✓
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در هر صورت، من نظر خودم رو گفتم که شاید اینطور رمانتون جذاب تر بشه.قلمت پابرجا، موفق باشی قشنگم🫂💚✨
حتما به نکات توجه خواهم کرد
البته گره اصلی رمان کشف علت جدایی بود نه خود جدایی به خاطر همین جدایی و واکنشهای بعدی سریع رخ داد تا به مرحله کشف علت برسیم
امیدوارم باز هم منو از نظراتتون آگاه کنید