جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری راه هایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط BARAN. با نام راه هایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 318 بازدید, 6 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع راه هایی برای جلوگیری از سیاه شدن موز
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
بی جهت به آن ها خوشه نمی گویند ، برخلاف سیب ، پرتقال و میوه های دیگر موز ها به صورت خوشه ای هستند . اگر چه این میوه با هزینه کم باعث شادی و خوشحالی می شود و می تواند برای رفع بی حالی و افسردگی مفید باشد ، ولی در مدت زمان کمی به موزهای سیاه و وا رفته ای تبدیل می شود مگر اینکه راه و روش جلوگیری از سیاه شدن موز را بدانید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
بسته بندی برای تازگی
به دلیل اینکه گاز اتیلن از میان ساقه میوه منتشر می شود، موزها سیاه می شوند ، که این باعث می شود بر اثر تماس گاز اتیلن با پوست میوه، میوه سریعتر برسد این گاز مضر حتی ممکن است موجب شود که میوه هایی که در نزدیکی موزها قرار دارند نیز زودتر برسند.
برای کندتر کردن این فرآیند و حفظ رنگ زرد موز برای مدت طولانی تر، موزها را از یکدیگر جدا کنید و با مشمای آشپزخانه محکم بپیچید. این ترفند برحسب دمای آشپزخانه تا یک هفته ، موزها را از سیاه شدن حفظ می کند.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
موزها را کنار میوه های دیگر قرار دهید
شما می توانید با قرار دادن میوه های بیشتر در ظرف میوه، از انتشار گاز اتیلن به نفع خود استفاده کنید ؛ میوه هایی که سفت هستند و دیر می رسند مانند آووکادو، شلیل، آلو، هلو و گلابی را همراه با موز در ظرف میوه قرار دهید، خواهید دید که موزها دیرتر سیاه می شوند ، در حالی که میوه های دیگر سریعتر می رسند.
از نگهداری موز همراه با سبزیجات و میوه هایی مانند خیار، هویج، بادمجان، نخودفرنگی ، فلفل، کدو، سیب زمینی شیرین و هندوانه که زود می رسند، خودداری کنید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
داخل یخچال قرار دهید
زمانی که موزها به حدی که دوست دارید رسیدند، آنها را داخل مشما گذاشته و داخل فریزر قرار دهید. اگرچه پوستش همچنان سیاه است، اما داخل میوه نمی رسد و می تواند برای دو تا سه ماه به صورت یخ زده باقی بماند.
در یخچالهای سرد تر یا مناطق خنک تر از یخچال ، موز تا 5 روز باقی می ماند و همچنین می توانید موز نیمه خورده شده را نیز به همین روش نگه داری کنید. تا زمانی که موزها نرسیده اند آنها را داخل یخچال قرار ندهید زیرا در اینصورت زودتر از زمانی که در دمای اتاق هستند، سیاه می شوند
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
موزها را به آبمیوه آغشته کنید
برای اینکه از سیاه شدن موز ها جلوگیری کنید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوه های زیادی هستند که می توانید از آنها استفاده کنید مثل لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپ فروت و حتی لیموترش را می توان ذکر کرد که از میوه های اسیدی هستند و به همین دلیل نمی گذارند رنگ موز سیاه شود. برای این منظور کافیست که سطح موز ها را با مقداری از آب این میوه ها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
جلوگیری از سیاه شدن موزهای خرد شده

اگر موز ها را خرده کرده اید اما حواستان نبوده به آن ها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موز ها مقداری آبمیوه است:آب کنسرو آناناس یا گریپ فروت تا حد زیادی می تواند این تغییر رنگ موز را جبران کند.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,457
مدال‌ها
7
وقتی که تمام این ترفندها شکست می خورند:

بعضی وقتها نمی توانید از سیاه شدن موزها جلوگیری کنید.

وقتی که میوه ها کاملا رسید آنها را برای استفاده در غذاهایی مانند اسموتی یا کیک موز ، فریز کنید.

برای نگهداری طولانی مدت آنها را پوست بکنید و پوره کنید، چند قطره لیمو و آب به آن اضافه کنید و داخل فریزر قرار دهید.

می توانید با این پوره دسرهایی مانند نان شیرین و پودینگ بپزید
 
بالا پایین