جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده رد انگشت هایت اثر تی‌نازکاربر انجمن رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط لیلیت با نام رد انگشت هایت اثر تی‌نازکاربر انجمن رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 958 بازدید, 20 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع رد انگشت هایت اثر تی‌نازکاربر انجمن رمان بوک
نویسنده موضوع لیلیت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط لیلیت
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
تو هوا را از من بگیر، اما نگاهت را... لبخندت را از من مگیر، بگذار با لبخندت جان بگیرم و با نگاهت به اقیانوس قلبم جان ببخشم. تو که می‌دانی؛ رد لبخندت، فرسنگ‌ها را به نام تو کرده و نگاهت بذر عشق را می‌شکفد؛ بگذار همانند ماه بر تو بتابم و عطرت را ببو*سم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
همین که در میان آسمان بی‌کرانت که آکنده از عطر توست،
دست‌هایت به نام من باشد کافی‌ست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
امشب دیوانگی‌ام بالا زده؛ نه سکوت و نه موسیقی شاد و نه هیچ چیز و هیچ‌کَس دیگر جز دست‌هایت نمی‌تواند این دیوانگی را تسکین دهد.
بدان، رد انگشت‌هایت پرنده‌ی خیالم را به پرواز در می‌آورد و آرامش را به جانش تسکین می‌دهد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
وقتی مرا با دست‌هایت به حصار خود در می‌آوری، چنان جاذبه‌ی آغوشت به جاذبه‌ی جهان غلبه می‌کند که روحم را به پرواز در می‌آورد. خودت که می‌دانی؛ من فقط در آغوشت، حصاری محکم خواهانم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
هر کَس هر جا که دلش می‌خواهد بایستد، اما به کسی اجازه‌ی این‌که، خواهان دستان تو باشد نخواهم داد.
فقط جای من، تنها درون دست‌های توست!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
به آن دست‌های بزرگ و مردانه‌ات نیاز دارم... به سی*نه‌ات حتی!
نمی‌دانی چه لذّتی دارد وقتی کنار تو، از خیابان رد می‌شوم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
راه که می‌روی، می‌خواهم پا جای پاهایت بگذارم... . نه برای این‌که نخواهم با تو هم‌قدم شوم نه! عقب می‌مانم، چون می‌خواهم مراقبت باشم. می‌خواهم رد پایت را هیچ آدمی را لمس نکند. تو تنها برای من هستی؛ همه‌چیزت برای من است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
وقتی سرپناه من می‌شوی؛ بالاتر از دنیای من دنیایی نیست.
من با دست‌های تو دنیا‌ها را فتح کرده‌ام، می‌دانم تا هستی، هست و نیستی‌ام را به سجده در می‌آورم، برای دنیایی که تو حاکمش باشی... . و چه‌قدر دنیایی که تو حاکمش باشی را دوست می‌دارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
در کنار برکه‌ی ناامیدی نشسته‌ام به امید دستی که مرا از این تاریکی برهاند و روشنایی از آنم کند و تو آمدی. با سخاوت من را طلبیدی و دانه‌ی خشکیده‌ام‌ را در دشت عشق رویاندی.

موضوع نویسنده

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,933
مدال‌ها
3
در این لحظه‌ها خورشید را می‌بینم، که اشعه‌اش از چشم تو ساطع می‌شود و خیال تو در من آواز می‌خواند تا تو را با دست‌هایم به آغوش بکشم. تا دریابی چه‌قدر دوست داشتنت، می‌تواند لذّت‌بخش باشد!

بالا پایین