- Apr
- 5,571
- 6,491
- مدالها
- 12
بهتره پیتزا سفارش بدم رها خیلی دوست داره ولی آخه ضرر هم داره زیادش خوب نیست که اون همش پیتزا میخوره، ولی باز شاید با این کارها بتونم از دلش دربیارم و فردا با خیال راحت برم. زنگ زدم و دوتا پیتزا سفارش دادم با مخلفات و گفت تا یه بیست دقیقه دیگه میرسه، با زنگ خوردن گوشیم رفتم و با پیتزا برگشتم.
همه چیز رو حاضر کردم ولی رها هنوز تو همون حالت بود و یه سانت هم تکون نخورده بود! رفتم کنارش خم شدم و دستم رو گذاشتم رو بازوش و بهش نگاه کردم.
- رها خانوم شکمو بوی پیتزا رو حس نکرده؟
به خودش اومد و نگاهم کرد چشمهاش هنوز هم طوسی بود! چیکار کنم چشمهاش آبی بشه؟ بشه همون چشمهایی که عاشقشون شدم؟ شاید باهاش شوخی کنم حالش خوب بشه.
- پاشو دیگه، پاشو بریم بخوریم که الان صدای شکمت بلند میشه آبرو برات نمیذاره ها.
یه لبخند کم جون اومد رو لبش!
- پاشو که فقط امروز رو هستم ها، پس بیا خوش بگذرونیم هوم؟
سر تکون داد و بلند شد باهم نشستیم و مشغول خوردن شدیم، انگار پیتزا کاره خودش رو کرده چون با اشتها داشت میخورد و خبری از رهای دو دقیقه قبل نبود! خیلی شکموعه این رها.
بعد از غذا رها رفت رو تخت دراز کشید.
- میخوام یکم بخوابم سر و صدا نکن بیدار شدم باید بریم بیرون ها.
- باشه، بعد کجا بریم؟
- بریم شهربازی.
- خیلی خوب بخواب.
چشمهاش رو بست و خوابید صبر کردم خوابش عمیق بشه بعد رفتم کنارش و دراز کشیدم، دستم رو گذاشتم رو سرش و موهاش رو نوازش کردم موههای نرم و لَخت و بلند.
همه چیز رو حاضر کردم ولی رها هنوز تو همون حالت بود و یه سانت هم تکون نخورده بود! رفتم کنارش خم شدم و دستم رو گذاشتم رو بازوش و بهش نگاه کردم.
- رها خانوم شکمو بوی پیتزا رو حس نکرده؟
به خودش اومد و نگاهم کرد چشمهاش هنوز هم طوسی بود! چیکار کنم چشمهاش آبی بشه؟ بشه همون چشمهایی که عاشقشون شدم؟ شاید باهاش شوخی کنم حالش خوب بشه.
- پاشو دیگه، پاشو بریم بخوریم که الان صدای شکمت بلند میشه آبرو برات نمیذاره ها.
یه لبخند کم جون اومد رو لبش!
- پاشو که فقط امروز رو هستم ها، پس بیا خوش بگذرونیم هوم؟
سر تکون داد و بلند شد باهم نشستیم و مشغول خوردن شدیم، انگار پیتزا کاره خودش رو کرده چون با اشتها داشت میخورد و خبری از رهای دو دقیقه قبل نبود! خیلی شکموعه این رها.
بعد از غذا رها رفت رو تخت دراز کشید.
- میخوام یکم بخوابم سر و صدا نکن بیدار شدم باید بریم بیرون ها.
- باشه، بعد کجا بریم؟
- بریم شهربازی.
- خیلی خوب بخواب.
چشمهاش رو بست و خوابید صبر کردم خوابش عمیق بشه بعد رفتم کنارش و دراز کشیدم، دستم رو گذاشتم رو سرش و موهاش رو نوازش کردم موههای نرم و لَخت و بلند.
آخرین ویرایش: