جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی روش تهیه پنکیک عسلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط -پریزاد- با نام روش تهیه پنکیک عسلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 218 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع روش تهیه پنکیک عسلی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
برای تهیه کردن یک صبحانه‌ی متفاوت و خوشمزه، پنکیک گزینه‌ی بسیار مناسبی‌ است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
به همین دلیل دستور پخت یک پنکیک خوشمزه را برایتان آورده‌ایم. این پنکیک علاوه بر خوش‌طعم بودن، سالم‌تر و مقوی‌تر از سایر پنکیک‌ها می‌باشد. زیرا در ترکیبات آن به جای شکر از عسل استفاده شده است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
مواد لازم:

آرد۱٫۵ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق چای‌خوری سر پُر
عسل ۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
تخم‌مرغ۲ عدد
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
شیر۱٫۵ پیمانه
وانیل۱/۴ قاشق چای‌خوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
طرز تهیه:

آرد، بکینگ پودر، وانیل و نمک را الک کنید.
شیر، تخم‌مرغ، روغن و عسل را مخلوط کنید.
مخلوط به دست آمده را به مواد خشک اضافه کنید.
مواد را حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
کف تابه‌ی نچسب را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
مواد را به وسیله ملاقه در تابه‌ بریزید و وقتی سطح آن حباب زد، برگردانید.
پنکیک خوشمزه را می‌توانید با عسل، مربا، نوتلا و یا مواد دلخواهتان سرو کنید.
فوت کوزه‌گری اول: مواد پنکیک را حداقل ۱ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال استراحت دهید. این کار باعث فعال شدن گلوتن موجود در آرد و سبک شدن پنکیک می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
فوت کوزه‌گری دوم: می‌توانید به جای عسل از شکر استفاده کنید.

فوت کوزه‌گری سوم: از هم زدن زیاد مواد پنکیک خودداری کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .F.atima
بالا پایین