وش شستن قارچ ها
یکی از مهمترین نکات بهداشتی هنگام مصرف قارچها شستوشوی درست آنهاست، البته تا زمانی که قصد استفاده از قارچها را ندارید، آنها را نشویید. هنگام شستوشو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچها آب را جذب میکنند و هنگام پخت و پز آب غذایتان بیشتر میشود. هنگام شستوشو کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز کنید. حتی میتوانید با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را بگیرید و بعد با کمک پارچه حولهای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی کنید. پوست گرفتن قارچ هنگام شستوشو هم توصیه نمیشود.