جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

گیاه زرشک‌گیاهی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طبیعت و محیط زیست توسط آریادخت با نام زرشک‌گیاهی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 354 بازدید, 29 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته طبیعت و محیط زیست
نام موضوع زرشک‌گیاهی
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
آن را با یک قاشق آب ( آب فقط برای حل شدن شکر است ) و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.

سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند. سپس روی برنج بریزید.

در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
روش سوم تفت دادن زرشک
یک روش دیگر این است که آن را همراه با هویج رنده تفت دهید.

نکات مهم در تفت دادن آن برای غذاهای مجلسی

به خاطر داشته باشید زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد، کافیست کمی پف کند.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
بهتر است زعفران را جدا با برنج مخلوط کرده و بعد زرشک را روی آن بریزید تا عطر و رنگ زعفران و قرمزی و درخشانی زرشک حفظ شود.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
می توانید خلال پرتقال را چند بار بجوشانید تا تلخی آن برود و به زرشک ها اضافه کنید.

کره زرشک را شفاف تر می کند. می توانید مخلوط کره و روغن را برای تفت دادن استفاده کنید
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
وقتی آن را کمی تفت دادید و پف کردند، حرارت زیر آن را خاموش کرده و یک قاشق گلاب یا آب جوش روی آن بریزید تا خشک نشود و پفکی بماند.

زعفران را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
پیشنهاد می کنیم قبل از فریز کردن ، زرشک را خوب بشویید تا زمان مصرف راحت تر باشید. هنگام تفت این هم نیاز به آب نیست.

اگر لازم شد آن را مجددا گرم نمایید، مراقب باشید رنگش تیره نشود.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
دقت کنید که روغن داغ نباشد و زرشک زیاد حرارت نبیند چون رنگش تیره می شود.

هنگام تفت دادن زرشکهای تازه نیازی به آب نیست.
 
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4
 
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
فواید گیاه زرشک
گیاه زرشک خواص بی شماری دارد و می‌توان از آن در غذاها و نوشیدنی‌‌ها یا به‌صورت مربا و رب استفاده کرد.
 
بالا پایین