جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [زعم و یقین] اثر «سایه کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط سایه مولوی با نام [زعم و یقین] اثر «سایه کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,085 بازدید, 20 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [زعم و یقین] اثر «سایه کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع سایه مولوی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
613
14,020
مدال‌ها
4
بسیار زیبا و پخته می‌نویسی عزیزم. سیر رمانت تند نیست و از همه مهم‌تر کشمکش‌ها و اتفاقاتی که سر راه روله پیش میاد جذابیت رمان رو دوچندان می‌کنه

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
688
11,753
مدال‌ها
2
بسیار زیبا و پخته می‌نویسی عزیزم. سیر رمانت تند نیست و از همه مهم‌تر کشمکش‌ها و اتفاقاتی که سر راه روله پیش میاد جذابیت رمان رو دوچندان می‌کنه
ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی و رمانم رو خوندی امیدوارم تا آخرش راضی باشی و لذت ببری❤

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,757
46,474
مدال‌ها
7
سایه عزیزم سلام
یکی از مشخصه‌های قلمت روون بودنشه که من خیلی این موردو دوست دارم
ابتدای داستانت رو بیشتر دوست داشتم به چند دلیل:
اینکه فضاسازیش نسبتا خوب بود، روند رمان داشت خیلی خوب پیش می‌رفت. شخصیت‌ها کاملا قابل باورن و تعلیق‌های خیلی خوبی رو تونستی ایجاد کنی
در کل بخوام بگم کشمکش‌های درونی خیلی خوبی داری، دیالوگ‌ها و منولوگ‌هات خیلی طبیعی و خوبن، توصیف احساساتت هم اگرچه جای کار داره ولی تاحدی قابل قبوله ولی می‌تونی بیشتر روش کار کنی، این توی حس همزادپنداری مخاطب با شخصیتات خیلی کمک‌کننده‌اس
و اما چن تا نکته
درباره توصیفات و شخصیت‌پردازیت با اینکه تا حدی انجام دادی اما صحنه‌های رمانت تقریبا خالی از توصیفات مکان، آوا و گاهی هم زمانه
شخصیت‌پردازی درونیت خیلی خوبه و میشه از بین دیالوگ‌ها و کشمکش‌های درونی به‌خوبی خصوصیات اخلاقی شخصیت‌ها رو شناخت اما شخصیت‌پردازی بیرونیت خیلی جای کار داره
و آخرین نکته که فکر می‌کنم از همه این‌ها خیلی خیلی مهم‌تره، اینه که روند رمانت هرچی جلوتر میره لودهنده‌تر میشه. یعنی کافیه سه یا چهارصفحه اول رو مخاطب بخونه تا بتونه به‌راحتی اخر رمان رو حدس بزنه
درواقع رمانت هرچقدر در ابتدای داستان شاهد تعلیق و ابهام خوبی هستیم به مرور این مورد کم میشه و دلیل این امر ضعف در ایده و پیرنگه که بهتره حتما روش خیلی زیاد فکر کنی
و اگه لازمه مسیر اتفاقات رو عوض کنی
برات آرزوی موفقیت روزافزون دارم عزیزدلم🌹❤️

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
688
11,753
مدال‌ها
2
سایه عزیزم سلام
یکی از مشخصه‌های قلمت روون بودنشه که من خیلی این موردو دوست دارم
ابتدای داستانت رو بیشتر دوست داشتم به چند دلیل:
اینکه فضاسازیش نسبتا خوب بود، روند رمان داشت خیلی خوب پیش می‌رفت. شخصیت‌ها کاملا قابل باورن و تعلیق‌های خیلی خوبی رو تونستی ایجاد کنی
در کل بخوام بگم کشمکش‌های درونی خیلی خوبی داری، دیالوگ‌ها و منولوگ‌هات خیلی طبیعی و خوبن، توصیف احساساتت هم اگرچه جای کار داره ولی تاحدی قابل قبوله ولی می‌تونی بیشتر روش کار کنی، این توی حس همزادپنداری مخاطب با شخصیتات خیلی کمک‌کننده‌اس
و اما چن تا نکته
درباره توصیفات و شخصیت‌پردازیت با اینکه تا حدی انجام دادی اما صحنه‌های رمانت تقریبا خالی از توصیفات مکان، آوا و گاهی هم زمانه
شخصیت‌پردازی درونیت خیلی خوبه و میشه از بین دیالوگ‌ها و کشمکش‌های درونی به‌خوبی خصوصیات اخلاقی شخصیت‌ها رو شناخت اما شخصیت‌پردازی بیرونیت خیلی جای کار داره
و آخرین نکته که فکر می‌کنم از همه این‌ها خیلی خیلی مهم‌تره، اینه که روند رمانت هرچی جلوتر میره لودهنده‌تر میشه. یعنی کافیه سه یا چهارصفحه اول رو مخاطب بخونه تا بتونه به‌راحتی اخر رمان رو حدس بزنه
درواقع رمانت هرچقدر در ابتدای داستان شاهد تعلیق و ابهام خوبی هستیم به مرور این مورد کم میشه و دلیل این امر ضعف در ایده و پیرنگه که بهتره حتما روش خیلی زیاد فکر کنی
و اگه لازمه مسیر اتفاقات رو عوض کنی
برات آرزوی موفقیت روزافزون دارم عزیزدلم🌹❤️
سلام ممنون برای نقد سازندتون در ادامه حتماً روی موضوعاتی که گفتین کار میکنم🌹

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,799
27,075
مدال‌ها
2
سلام و درود از داستانتون نهایت لذتو بردم به به 👌👍

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
688
11,753
مدال‌ها
2

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,337
مدال‌ها
3
سلام. سایه‌جان قبلا هم گفتم رمانت رو دوست دارم. رمانت خوب داره پیش میره. تا جایی که من خوندم با ورود سامان یکم اوج گرفت داستانت و یکم تو توصیف چهر‌ه‌ها کار کن احساس می‌کنم کمه. ولی قلمت رو دوست دارم و قلمت مانا🌷

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
688
11,753
مدال‌ها
2
سلام. سایه‌جان قبلا هم گفتم رمانت رو دوست دارم. رمانت خوب داره پیش میره. تا جایی که من خوندم با ورود سامان یکم اوج گرفت داستانت و یکم تو توصیف چهر‌ه‌ها کار کن احساس می‌کنم کمه. ولی قلمت رو دوست دارم و قلمت مانا🌷
خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که دوستش داشتی حتمن سعی میکنم روی توصیفات کار کنم امیدوارم تا آخرش همراهیم کنی💕💕💕

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,337
مدال‌ها
3
خیلی ممنونم و خیلی خوشحالم که دوستش داشتی حتمن سعی میکنم روی توصیفات کار کنم امیدوارم تا آخرش همراهیم کنی💕💕💕
حتما گلی🌺با افتخار

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,757
46,474
مدال‌ها
7
سلام عزیزدلم
برای دومین بار اومدم نظرمو بگم پس کوتاهش می‌کنم
سمت و سویی که داری به داستانت میدی خیلی خوبه اما باید حتما مراقب باشی داستان همین ریتم پرهیجان رو حفظ کنه. اینکه مخاطب متوجه شده پری پدرش رو پیدا کرده کارت رو سخت می‌کنه اما مطمئنم که با این قلم خوب قطعا از پسش برمیای
روی توصیفاتت خیلی بیشتر کار کن عزیزجان
هم توصیفات مکان و صدا و هم شخصیت‌پردازی و یه جاهایی هم احساسات
موفق باشی عزیزجانم🌹

بالا پایین