جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط iso با نام زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 633 بازدید, 23 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)
نویسنده موضوع iso
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
در اولین مرحله از تهیه زولبیا بایستی ماست و نشاسته را با یک همزن دستی مناسب به اندازه ی پنج دقیقه هم بزنید. پس از این که ماست و نشاسته با هم به خوبی مخلوط شدند حالا باید سراغ آرد رفته و آن را الک کنید. بعد از پنج دقیقه استراحت کوتاهی که به مخلوط دادید، نوبت به افزودن آرد الک شده می رسد. بعد از ریختن آرد، کره ی نرم، گلاب، جوش شیرین و اسانس هل را بیفزایید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
این ترکیبات را باید تا جایی هم بزنید که در نهایت غلظتی شبیه به غلظت ماست داشته باشند. بعد از آن که مایع به غلظت دلخواه رسید، به مرحله جذاب یعنی سرخ کردن می رسیم. برای سرخ کردن زولبیا باید روغن را در یک تابه ی مناسب داغ کنید، به طوری که حتماً لازم است پیش از ریختن مایع از داغی آن مطمئن شوید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
برای شکل دادن زولبیا می توانید از قیف های ساده ای استفاده نمایید، قیف هایی که استفاده از آن ها مستلزم سرعت مناسب دستان آشپز می باشد. وقتی مایع را در قیف ریختید، با فشار ملایم و حرکت چرخشی، آن را به صورت گرد در روغن انتقال دهید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
زولبیا های سرخ شده را در یک توری مناسب گذاشته و بعد از خروج روغن های اضافه از سطح شیرینی، حالا باید به مدت دو تا سه دقیقه آن ها را در شربت خنک بریزید و دوباره با استفاده از توری، شربت های اضافه را خارج نمایید. حالا زولبیای خانگی شما آماده شده و می توانید بعد یکی دو ساعت که در یخچال ماند میل کنید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
مراحل تهیه بامیه
مراحل تهیه بامیه نیز بسیار ساده است و هر کسی می تواند در خانه اقدام به تهیه این شیرینی لذیذ کند.

برای تهیه بامیه در ابتدا باید مواد اولیه آن را که شامل موارد زیر می شوند، آماده کنید:

  • نصف پیمانه آرد
  • یک قاشق غذا خوری شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • بیست و پنج گرم کره
  • نصف پیمانه آب
  • یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • و به میزان لازم روغن مایع
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
در تهیه بامیه نیز همانند زولبیا لازم است مواد را به دمای محیط برسانید تا شیرینی بافت مطلوبی داشته باشد.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
ابتدا در یک قابلمه ی مناسب آب را ریخته و روی حرارت بگذارید. کره ی هم دما با محیط را به آب اضافه کرده و بگذارید تا جوش آید. در این فاصله لازم است سراغ آرد و بکینگ پودر بروید و آن ها را پس از ترکیب با هم الک کنید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
وقتی آب و کره به حالت جوش رسیدند، باید آرد و بکینگ پورد الک شده را آرام آرام اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا خمیری فاقد گلولگی به وجود آید. این ترکیب شاید ابتدا سفت باشد، اما اگر مرتباً با قاشق روی آرد ها بکشید و خمیر را با پشت قاشق باز و جمع کنید، بافت مناسبی پیدا می کند.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
وقتی حالت یکنواختی در خمیر دیدید آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از آن که دمای خمیر کمی پایین آمد و از حالت داغی خارج شد حالا باید تخم مرغ را اضافه و با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
 
بالا پایین