جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط iso با نام زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 624 بازدید, 23 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع زولبیا بامیه(مخصوص ماه رمضان)
نویسنده موضوع iso
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط iso
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
وقتی حالت یکنواختی در خمیر دیدید آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. بعد از آن که دمای خمیر کمی پایین آمد و از حالت داغی خارج شد حالا باید تخم مرغ را اضافه و با همزن برقی خوب مخلوط کنید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
لازم به ذکر است اگر پس از ۱۰ دقیقه همزدن هنوز بافت خمیر منسجم و نرم نبود، بهتر است یک تخم مرغ دیگر بیفزایید تا به بافتی منسجم برسد.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
در مرحله سرخ کردن نیز باید مثل زولبیا، روغن را کاملاً داغِ داغ کنید. از این رو بهتر است ابتدا روغن را در تابه ریخته و روی گاز بگذارید و در فاصله داغ شدن آن خمیر را در قیف بریزید.
 
موضوع نویسنده

iso

سطح
4
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
857
1,490
مدال‌ها
5
برای انتقال خمیر از قیف به ماهیتابه بهتر است از یک قیچی آغشته به روغن داغ استفاده کنید تا هنگام برش، خمیر به تیغه های قیچی نچسبد. وقتی بامیه ها به خوبی سرخ شدند آن ها را با یک کفگیرِ روغنگیر خارج و به مدت یک دقیقه داخل شربت سرد بگذارید. با استفاده از توری، شربت اضافه را گرفته و بامیه های آماده را به ظرف مناسبی انتقال دهید.
 
بالا پایین