جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری سخنرانی پزشکیان: ما با هماهنگی رهبر به اینجا آمده‌ایم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اجتماعی و هنری توسط Sanai_paiiz با نام سخنرانی پزشکیان: ما با هماهنگی رهبر به اینجا آمده‌ایم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 244 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اجتماعی و هنری
نام موضوع سخنرانی پزشکیان: ما با هماهنگی رهبر به اینجا آمده‌ایم!
نویسنده موضوع Sanai_paiiz
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Sanai_paiiz
موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
پیش از اعلام رأی اعتماد نمایندگان، مسعود پزشکیان در سخنرانی خود برای دفاع از وزرای پیشنهادی، چند بار گفت که فهرست کابینه چهاردهم را با رهبر جمهوری اسلامی هماهنگ کرده است.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
رئیس جمهور ایران در سخنان خود گفت: «من نمی‌خواهم جزئیات را بگویم. من می‌خواهم بگویم هماهنگ شده‌ایم و به اینجا آمده‌ایم، شما از ما بپذیرید، خانم صادق را خود آقا گفتند باشد، چرا مرا وادار می‌کنید چیزهایی که نباید را بگویم؟»

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
در نتیجه رای‌گیری نمایندگان مجلس عزیز نصیرزاده با ۲۸۱ رای، بالاترین شمار آرا را کسب کرد و به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح منصوب شد. پس از او، عباس صالح شریعتی با کسب ۲۷۲ رای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا کاظمی، ستار هاشمی و امیرحسین رحیمی هرکدام با ۲۶۸ رای به ترتیب به عنوان وزیر آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری و دادگستری منصوب شدند.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
رای بدهید برویم دولت را تشکیل بدهیم

او در مورد صالحی امیری و احمد میدری که پایین‌ترین آرا را هم کسب کردند، گفت: «به من اعتماد کنید. اگر جهت‌گیری مقابل ولایت داشتند با آن‌ها کنار نمی‌آمدم.»
رئیس جمهوری ایران درباره عباس عراقچی، عزیز نصیرزاده، علیرضا کاظمی و حسین سیمایی صراف گفت که آن‌ها را بدون هماهنگی با «بالا» انتخاب نکرده است و افزود: «امکان ندارد کسی را آورده باشم که حتی تصور ذهنی جزیی وجود داشته باشد که بخواهم از طریق او با مجلس تقابل کنم.»

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
رئیس جمهور تصریح کرد: پیمان همواره دو طرفه است. ما ایستادیم، کمک کنید بتوانیم روی این اصول کار را ادامه دهیم. اجازه دهید سلایق مختلف با هم بتوانیم کار کنیم. اگر قرار باشد که پیمان ببندیم و قرار باشد شما گذشته را در نظر بگیرید، پیش نمی رود.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
بیایید با هم برادر شده و پیمان برادری ببندیم

رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: بیایید با هم برادر شده و پیمان برادری ببندیم. وحدت و انسجام ما از نماز و روزه بالاتر است. نماز را برای وحدت می خوانیم. همه باید با هم‌ پیمان بسته و به ریسمان الهی چنگ بزنیم. مطمئن باشید همه ما عیب و نقص داریم. در نقد هیچ کدام کوتاه نمی آییم. حضرت علی در نهج البلاغه می فرماید که در حضور متقی واقعی یک جامعه به هلاکت نمی رسد. مزرعه جامعه بی آب نمی ماند. جامعه مشکل دارد. فقر و تبعیض و ناعدالتی دارد. هر کدام از ما اگر هنر داریم به عیب خود بپردازیم. حل اختلاف این نیست که ما طرف مقابل را محکوم کنیم. نمی توان گفت که طرف مقابل همه چیزش غلط است، اینگونه نمی شود وحدت کرد.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
راه نجات ما وحدت است

وی خاطرنشان کرد: من باید خودم را نقد کنم چرا در حضور من در دانشگاه و بیمارستان مشکل ایجاد شد؛ ما مشکل هستیم. اگر دست به دست هم دهیم می شود قدرت و عزت را به مملکت برگردانیم. در جبهه ها نه کسی درجه و نه کسی عنوان داشته رقابت برای جنگیدن و شهید شدن و فداکاری و ایثار بود. می خواهیم مشکل حل شود باید در حل بحران اقتصادی رقابت کنیم نه اینکه یکدیگر را تخریب کنیم. راه نجات ما وحدت و انسجام است.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
وی افزود: ما نظر شما را روی چشم خود می گذاریم؛ اما با وفاق و همدلی باید پیش برویم. فردا در مدیریت ها و اجرا من به عنوان مسئول می توانم نظر دیگران را نگیرم. اما من می گویم که تنها تصمیم نمی گیرم. بر اساس شایستگی و لیاقت و بر اساس عدالت تصمیم می گیرم. اگر باهم باشیم می توان مشکل را حل کرد. اگر بنا باشد شما کار خود را کنید و ما کار خود را بعید می دانم بتوان مشکل را حل کرد.

موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,972
مدال‌ها
9
برای وحدت کوتاه خواهم آمد

پزشکیان تصریح کرد: آقایان عراقچی، نصیرزاده، کاظمی، خطیب، مومنی، سیمایی را بدون هماهنگی انتخاب نکردیم. چه با کمیته ها و چه با بالا هماهنگ کردیم. امکان ندارد ما کسی را به شما معرفی کرده باشیم که بخواهیم تقابل ایجاد کنیم. بنده با تمام وجود با وحدت و انسجام آمدم. آقای ستار هاشمی و خانم فرزانه صادق، سابقه و علم این ها مشخص است. هم علم و هم تجربه داشتند. در ذهن من ایده آل هایی بود اما وقتی می دیدم تفاهم نیست کنار می گذاشتم. برای من تفاهم مهم تر است. باهم باشیم قدرت ما بیشتر است. برای وحدت کوتاه خواهم آمد. در خصوص این افرادی که می بینید حداکثر تفاهم و توافق را داشتیم. با سازمان های امنیتی و سپاه تفاهم کردیم بعد افراد را معرفی کردیم.

بالا پایین