جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی (سخنی به مخاطب ناشناس)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط ASHOB با نام (سخنی به مخاطب ناشناس) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 7,164 بازدید, 205 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع (سخنی به مخاطب ناشناس)
نویسنده موضوع ASHOB
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دلتنگی

حیات

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
104
2,683
مدال‌ها
2
یه بعضی ها هم وقتی عکس بچگیت رو میبینن میگن چه شبیه خودته...باید گفت وولک، فککک کنم خومم!

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
خانومای انجمن، من چیکاتون کردم هر کدومتون یجور میخاید منو بکشید؟ من به این مظلومی🗿☕️
عه بی انصاف نباشید منکه تعریف کردم از شخصیت مودب وجنتلمنی که دارید

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
اینجا، تماشاگری در خلوت خویش بر صحنه‌ی “تظاهر” می‌گرید، در حالی که بیرون، سایه‌ها برای سهمی از نوری موهوم، بر سرِ نقاب‌های یکدیگر معامله می‌کنند. هویت، تبدیل شده به ارثیه‌ای که هیچ‌ک.س به سادگی صاحب آن نیست.
بسیار عمیق وزیبا بود احسنت

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: آراد

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
مراقب خوبی‌های خودمون باشیم شادی‌ها رو در آغوش بگیری که فرّار هستن ولی غم ها مثه عنکبوت خونه میسازن بر دهلیزهای قلبمون و بر مغز واسه خون رسانی سدّی میشن محکم واین بدترین حالات روحی هست

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
جناب آراد واقعا عمیق هست شخصیت شما واین جای تبریک داره چقدر خوشحالم که انجمن رو ترک نکردید

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
کاش به جای نگاه کردن وزیره ذره بین بردن دیگرون اون ذره بین لنتییی رو بر مغز خودمون تنظیم کنیم هرشب که خیلی زود دیر میشود

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
476
5,624
مدال‌ها
2
هر شب قبل ازخواب گوشیهامون رو پاکسازی میکنیم ولی مغز وافکارمون رو پروبال می‌دهیم آخه تا کجا؟

بالا پایین