گاردی نبوده و نیست، کلی گفتم!کلی گفتم منظورم اصلا به شما نبود!!!زود گارد گرفتید و قضاوت کردید،اینکارتون صحیح نیست.
بعضی چیزها دلایلی دارد که بیان نشده، پس...بهتره اول دلیل را جویا بشیم!
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!گاردی نبوده و نیست، کلی گفتم!کلی گفتم منظورم اصلا به شما نبود!!!زود گارد گرفتید و قضاوت کردید،اینکارتون صحیح نیست.
به عنوان مثال دلیل شما برای این کار چیست؟گاردی نبوده و نیست، کلی گفتم!
بعضی چیزها دلایلی دارد که بیان نشده، پس...بهتره اول دلیل را جویا بشیم!
اگه دنبال جلب توجه باشم، قفل نمیکنم...منم مثل شماها شروع میکنم به بازی کردن!به عنوان مثال دلیل شما برای این کار چیست؟
الان جواب میدید خصوصیه
پس بازم میشه جلب توجه کردن
من توانجمن بازی نمیکنمفعالیتادبیدارماگه دنبال جلب توجه باشم، قفل نمیکنم...منم مثل شماها شروع میکنم به بازی کردن!
و اما دلیلم، دیروز سالگرد فوت یه عزیزیم بود و اعصاب صحبتهای بچهگونه رو متاسفانه و با اجازتون نداشتم!
قدرخودت رو میدونی وبه خودت افتخار میکنی رازش همینهچرا احساس میکنم امروز واقعا حالم خوبه؟😑😂
عجباقدرخودت رو میدونی وبه خودت افتخار میکنی رازش همینه
اصلا خودم و دوست ندارمقدرخودت رو میدونی وبه خودت افتخار میکنی رازش همینه
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک