جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

ادبیات نوشتاری سنجاب کوچولویی که یاد می‌گیره وسایلشو مرتب کنه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات نوشتاری و صوتی کودکان توسط Nella با نام سنجاب کوچولویی که یاد می‌گیره وسایلشو مرتب کنه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 77 بازدید, 30 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات نوشتاری و صوتی کودکان
نام موضوع سنجاب کوچولویی که یاد می‌گیره وسایلشو مرتب کنه
نویسنده موضوع Nella
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Nella
موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
یک روز، جغد دانا اومد و گفت: "برای نظم و نظم‌دهی باید به فندق مدال بدیم!" جشن جنگلی برگزار شد و فندق یه گردنبند مهره‌ای قشنگ گرفت.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
فندق گفت: "من خیلی چیزها گم کردم، ولی حالا پیداشون کردم چون مرتب بودم." همه براش دست زدن و گفتن: "آفرین سنجاب منظم!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
از اون روز به بعد، بچه‌های جنگل هر هفته "روز مرتب‌سازی" داشتن. با کمک فندق، وسایلشون رو تمیز و دسته‌بندی می‌کردن و می‌خندیدن.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
یه سنجاب کوچولو از شهر دیگه اومد و گفت: "من همیشه وسایلم رو گم می‌کنم، می‌تونم اینجا بمونم؟" فندق گفت: "البته عزیز دلم، اینجا مدرسه‌ی نظم ماست!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
فندق حالا هر روز نقشه‌های جدید می‌کشید، برای وسایل جعبه می‌ساخت، حتی کتاب‌خونه‌ی کوچولو درست کرده بود. جنگل تبدیل شده بود به یه دنیای مرتب.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
همه‌ی حیوانات حالا با نظم زندگی می‌کردن. غذاها راحت پیدا می‌شدن، بازی‌ها زودتر شروع می‌شدن و هیچ‌ک.س چیزی گم نمی‌کرد.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
فندق گاهی خودش رو توی آینه نگاه می‌کرد و با افتخار می‌گفت: "من همون سنجابی‌ام که یه روز هیچ‌چیز رو پیدا نمی‌کرد!" حالا دیگه قهرمان شده بود.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
اون حتی یک روز نقشه‌ی بزرگ‌تری کشید که جای همه‌ی حیوانات رو توی جنگل نشون می‌داد. جغد گفت: "تو یه نابغه‌ای فندق!"

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
تو جشن سالانه‌ی جنگل، فندق سخنرانی کرد: "نظم یعنی احترام به خودمون و وسایلمون." همه تشویقش کردن و بعضی‌ها اشک شوق ریختن.

موضوع نویسنده

Nella

سطح
1

سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Jan
1,455
4,499
مدال‌ها
3
فندق شب‌ها کنار وسایلش می‌نشست، قصه‌ها می‌نوشت و به برگ‌ها لالایی می‌خوند. حالا خونه‌اش یه جای آرام و دوست‌داشتنی بود.

بالا پایین