جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی سوالات جدی باید جواب های خنده داربگی....😂

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Lady Atrisa با نام سوالات جدی باید جواب های خنده داربگی....😂 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 357 بازدید, 13 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع سوالات جدی باید جواب های خنده داربگی....😂
نویسنده موضوع Lady Atrisa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mavi

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,484
مدال‌ها
2
سلام ودرود به گل های توخونه
ازهمین تریبون یه خوشامد گویی جانانه برا کسایی که تواین پرسش وپاسخ شرکت می کنن دارم😎😎

🥁🥁🥁دادام واما لحظه ای که همه درانتظارش بودید سوالات

1. اگر یک روز به یک کشور جدید سفر می‌کردی، کدام کشور را انتخاب می‌کردی و چرا؟ 🌍

2. اگر می‌توانستی یک سوپرقدرت داشته باشی، چه قدرتی را انتخاب می‌کردی و چه کارهایی با آن می‌کردی؟ 💪

3. اگر یک روز به یک شغل عجیب و غریب مشغول می‌شدی، آن شغل چه بود و چه کارهایی انجام می‌دادی؟ 🦄

منتظر جواب‌های خنده‌دار تون هستم! 🤣
یک:
روسیه، چون آب و هوای ایران بدرد زندگی نمیخوره ،اول آدم یخ میزنه بعد میپزه و بعد سرما میخوره یا تب میکنه،روسیه کلا سرده..آدم منجمد میشه فوقش..🙂‍↕️😑

دو:
قدرت زنده کردن،سازنده ریاضیو از طرف همه کسایی که از ریاضی متنفرن ، زنده میکردم بعد دوباره میکشتمش ، یا می‌آوردمش خونمون تمرینامو حل کنه🫥

سه:
شغلِ خندیدن به ریش ملت با رفیقام😂

(میدونم هیچ کودوم از جوابا خنده دار نیست..گفتم یک خودی نشون بدم😶‍🌫️)

Yammakh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
91
628
مدال‌ها
2
ازهمین تریبون یه خوشامد گویی جانانه برا کسایی که تواین پرسش وپاسخ شرکت می کنن دارم😎😎

کشورِ رمانم ناریا، دلیلش چپوالقانون بودنشه
2. اگر می‌توانستی یک سوپرقدرت داشته باشی، چه قدرتی را انتخاب می‌کردی و چه کارهایی با آن می‌کردی؟ 💪
قطعا توانایی دفع سکه‌ی طلا
3. اگر یک روز به یک شغل عجیب و غریب مشغول می‌شدی، آن شغل چه بود و چه کارهایی انجام می‌دادی؟ 🦄
سیاهی لشکر فیلمای ترسناک

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,476
44,037
مدال‌ها
7

۱. ایران، هنوز خیلی جاهاشو ندیدم
۲. نیروی تغییر خلق و خو واسه اینکه این همه خشم و نامهربونی از بین بره و جاشو مهربونی و عطوفت بگیره
۳. عجیب و غریب نیست اما یا مهدکودک میزدم یا کشاورز می‌شدم

Mavi

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Nov
520
6,107
مدال‌ها
3
1.ترکیه-چون طبع غذایش خیلی شبیه به ایرانه و احتمال سوسک و ملخ خوردن ناگهانی و نهان به صفر میرسه

2.خوندن ذهن بقیه- چون می‌فهمیدم کی بهم دروغ میگه

3.عیجیب نیست ولی دوست دارم یه کافه کتاب داشته باشم با یه عالمه بچه گربه توی باغچه‌اش

بالا پایین