جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

حقوق سوال و جواب حقوقی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته حقوق توسط khani با نام سوال و جواب حقوقی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,149 بازدید, 63 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته حقوق
نام موضوع سوال و جواب حقوقی
نویسنده موضوع khani
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط khani
موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش: آیا گواهی انحصار وراثت را مادر در زمان حیات می‌تواند برای فرزندش بگیره ؟حقوقی که از پدر به دختر مجردش بعد از فوتش می‌رسه مثل حقوق بازنشستگی پدر، آیا این حقوق به زنی که همسره غیر ایرانی دارد هم می‌رسه؟ ازدواج در شناسنامه و در سفارت ایران ثبت شده اما به این دلیل که همسر غیر ایرانی ،هرگز ایرانی نیست و شناسنامه نداره آیا زن در قوانین شبیه این موضوع مجرد حساب میشه؟

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: خیر فقط در صورت فوت وراث می‌توانند اقدام کنند.چنانچه ازدواج خارجی شما طبق قوانین ایران به ثبت نرسیده باشد و قانوناً نیز براساس مقررات ایران بعنوان یک فرد جدا شده تلقی شوید می‌توانید از مستمری پدر خود از طریق بیمه تامین اجتماعی اقدام نمایید.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
Screenshot_۲۰۲۳۰۳۲۸-۱۸۵۷۲۸_Gallery.jpg

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش: بنده با خانم به توافق رسیدیم که طلاق توافقی بگیریم ولی شنیدم که خانم در مدت زمان عده می‌تواند درخواست مهریه کند و از وکیلی در تبریز پیگیر شدم فرمودن بهترین راه این است که خانم در دفترخانه اسناد رسمی برای شما ابراء مهریه بدهند که دیگر راه برگشتی برای ادعای مهریه در مدت زمان سه ماه عده نداشته باشند.

خواهشمندم در مورد ابراء مهریه راهنمایی بفرمایید.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: یا خانم باید در صورت جلسه دادگاه بذل مهریه خودرا ذکر کند و کتباً نوشته شود.یا در دفترخانه ای اقرارنامه ای مبنی بر بذل مهریه حتی در مدت عده تنظیم شود.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش: سلام روز بخیر من توی روسیه دانشجو هستم بنا به دلایلی امکان ادامه زندگی با همسرم رو ندارم و میخواهم طلاق بگیرم ۲ سال هست عقد کردم و مهریه ام ۵ سکه هست چون قرار بود بعدش حق طلاق بدهند که ندادن فقط توی عقد نامه ام ذکر شده حق سکونت با هر دو نفره حتی هیچ سند محضری هم بابت این موضوع به من ندادن الان هم منو تهدید به ممنوع الخروجی کردند طلاق هم نمیخواد بده اول گفته بودند توافقی الان این کار رو هم نمیخوان انجام بدن آیا من راهی دارم که از ایشون جدا بشم؟

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: در پاسخ به سوال شما باید گفت طبق مقررات ایران حق طلاق مختص به آقایان می‌باشد و خانم ها نمی‌توانند بدون داشتن دلیل (دلایلی که در عقدنامه ذکر شده) برای متارکه اقدام نمایند مگر بصورت توافقی یا اخذ وکالتنامه محضری یا کنسولی از سفارت ایران در کشوری که اقامت دارند.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش:

آیا رسید خودپرداز در کارت به کارت، مدرک قانونی است؟

بالا پایین