جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی شیرینی اراک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام شیرینی اراک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 311 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی اراک
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
سپس هر قسمت را در دست فرم دهید و چانه کنید بعد ۱ قسمت را روی یک سطح صاف قرار دهید و با کف دست یا یک وردنه کوچک خمیر را پهن کنید همه خمیرها را به همین شکل آماده کنید سعی کنید اندازه همه فطیرها هم اندازه و هم شکل باشد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
سپس در سینی فر و یا قالب مورد نظر یک کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید و خمیرها را با فاصله در سینی بچینید چون بعد از پخت حجم آن‌ها بیشتر می‌شود حالا تا زمانی که خمیرها کمی در سینی استراحت کنند رومال روی خمیرها را آماده کنید.


برای درست کردن رومال خمیرها یک زرده تخم مرغ را جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید سپس با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج و بافت آن یکدست شود سپس کمی شیر به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
سپس مقداری زعفران را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، وقتی عطر و طعم و رنگ زعفران به خورد زرده تخم مرغ برود، بوی زهم آن را می‌گیرد بعد با یک فرچه روی خمیرها را کاملا رومال کنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
بعد از این که همه خمیرها را رومال کردید سطح آن‌ها را با یک چنگال سوراخ سوراخ کنید تا در هنگام پخت پف نکنند و بالا نیایند، سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان روی آن‌ها مقداری کنجد بپاشید در ادامه روی خمیرها را با یک پارچه بپوشانید.


سپس اجازه دهید تا خمیرها به مدت تقریبا یک ربع استراحت کنند و خوب جا بیفتند بعد پارچه روی خمیرها را بردارید، سپس سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، بعد از آن دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.


بعد از آن اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزند و کاملاً مغز پخت شوند اگر بعد از این مدت روی فطیرها طلایی رنگ نشده بود می‌توانید فر پایین را خاموش کنید و گریل یا فر بالا را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روشن کنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
سپس اجازه دهید تا فطیرها با فر بالا بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود بعد از آن سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا فطیرها خنک شوند سپس آن‌ها را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید. در آخر تعدادی فطیر اراک را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مناسب همراه با عسل، مربا، کره و خامه سرو کنید.
 
بالا پایین