جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی شیرینی تبریز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام شیرینی تبریز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 133 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع شیرینی تبریز
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
شیرینی قرابیه» یا «قورابیه» یک نوع شیرینی سنتی تبریز برای عید و سایر مراسم شادی و ختم است که به دلیل داشتن انواع مغزها، به عنوان یک شیرینی مجلسی و گران‌قیمت و جزو سوغاتی‌های لوکس این شهر تلقی می‌شود. انواع قرابیه بادام تبریز، قرابیه نارگیلی و قرابیه پسته تبریز بسیار مشهورند.

شیرینی قرابیه در مناطق مختلف ایران همچون قزوین، زنجان و حتی در کشورهایی مثل ترکیه نیز طبخ می‌شود و برای عید یک شیرینی ایده‌آل محسوب می‌شود. به هر حال شیرینی قرابیه تبریزی مثل غذای کوفته تبریزی با نام شهر تبریز گره خورده است.

معمولا برای تزیین شیرینی قرابیه از بادام و پسته خرد شده یا خلال بادام و پسته استفاده می‌شود تا شیرینی ظاهر زیباتری داشته باشد
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
نوقا» مثل برخی از انواع باقلوا یک شیرینی اصالتاً ترکی و تبریزی است و شاید در نگاه اول آن را با گز اصفهان اشتباه بگیرید. البته برخی هم معتقدند گز و سوهان هم در اصل نوعی نوقا هستند. نوقا که در کشور ترکیه به آن «لوکا» هم گفته می‌شود، برخلاف گز که بافت خشکی دارد، حالت نرمی دارد و کش می‌آید. همچنین نوقا بین دو تکه نان میکادو قرار می‌گیرد و گاهی هم از میوه‌های استوایی در طرز تهیه شیرینی نوقا استفاده می‌شود.

انواع مختلفی از طعم‌های شیرینی نوقا نیز وجود دارد که شامل نوقای وانیلی، نوقای پسته‌‌ای، نوقای آجیلی و نوقای شکلاتی می‌شود، البته متداول‌ترین نوع نوقا، نوقا گردویی است
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
«باقلوا تبریز» بدون شک محبوب‌ترین نوع باقلوای ترکی و از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی تبریز برای عید نوروز است. طریقه درست کردن باقلوا تبریزی درست مثل باقلوا استانبولی است و یک گزینه فوق‌العاده برای پذیرایی از مهمان‌های نوروزی محسوب می‌شود. این شیرینی خوشمزه تبریز آن‌قدر مشهور است که در اکثر رستوران‌های معروف این شهر نیز برای پذیرایی همیشه جزو پرفروش‌ترین گزینه‌هاست.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
برای تهیه باقلوا تبریز ابتدا شربت باقلوا را آماده کنید. برای این کار ابتدا آب، شکر و آب لیمو‌ترش را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را روی شعله ملایم گاز بگذارید و آن‌قدر هم بزنید تا به جوش بیاید، شعله را خاموش کنید و اجازه بدهید شربت در دمای اتاق خنک شود.

بعد از درست شدن شربت نیز مواد داخل باقلوا را آماده می‌کنید و باقلوا را در فر می‌گذارید تا بپزد
 
بالا پایین