شیرینی قرابیه» یا «قورابیه» یک نوع شیرینی سنتی تبریز برای عید و سایر مراسم شادی و ختم است که به دلیل داشتن انواع مغزها، به عنوان یک شیرینی مجلسی و گرانقیمت و جزو سوغاتیهای لوکس این شهر تلقی میشود. انواع قرابیه بادام تبریز، قرابیه نارگیلی و قرابیه پسته تبریز بسیار مشهورند.
شیرینی قرابیه در مناطق مختلف ایران همچون قزوین، زنجان و حتی در کشورهایی مثل ترکیه نیز طبخ میشود و برای عید یک شیرینی ایدهآل محسوب میشود. به هر حال شیرینی قرابیه تبریزی مثل غذای کوفته تبریزی با نام شهر تبریز گره خورده است.
معمولا برای تزیین شیرینی قرابیه از بادام و پسته خرد شده یا خلال بادام و پسته استفاده میشود تا شیرینی ظاهر زیباتری داشته باشد
شیرینی قرابیه در مناطق مختلف ایران همچون قزوین، زنجان و حتی در کشورهایی مثل ترکیه نیز طبخ میشود و برای عید یک شیرینی ایدهآل محسوب میشود. به هر حال شیرینی قرابیه تبریزی مثل غذای کوفته تبریزی با نام شهر تبریز گره خورده است.
معمولا برای تزیین شیرینی قرابیه از بادام و پسته خرد شده یا خلال بادام و پسته استفاده میشود تا شیرینی ظاهر زیباتری داشته باشد