Negin jamali
سطح
0
مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
منتقد ادبیات
ناظر ادبیات
ناظر تایید
فعال انجمن
- Feb
- 3,091
- 2,383
- مدالها
- 2
الحقّ مرّ | حرف حق تلخ است |
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!الحقّ مرّ | حرف حق تلخ است |
لا يؤخذ المرء بذنب أخيه. | شخص را به گناه برادرش مؤاخذه نمی کنند. (نظیر: گناه دگران بر تو نخواهند نوشت.) |
خير الكلام ما قلّ و دلّ | كم گوي و گزيده گوي چون درّ تا ز اندک تو جهان شود پر |
لا تکن رطبا فتعصر ولا یابسا فتکسر | نه زیاد نرم باش نه تندخو |
أکلتم تمری عصیتم أمری. | خرمایم را خوردید ونافرمانیم کردید. (نظیر: نمک خوردن ونمکدان شکستن.) |
لا يُلدغ المرء من جحر مرّتين | انسان از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود. |
فی الصیف ضیعت اللبن. | در تابستان شیر را ضایع و فاسد کردی .یعنی به عاقبت کار توجه نکردی. |
من الحبه تنشأ الشجره. | درخت از دانه رشد می کند. (نظیر: قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.) |
فعل المرء يدلّ علي أصله | رفتار فرد ذاتش را نشان می دهد. (نظیر: از كوزه همان برون تراود كه در اوست.) |
لو لبس الحمار ثیاب الخز لقال الناس یالک من حمار . | اگر خر لباس ابریشم بپوشد، مردم گویند ای آفرین برخر. (نظیر: خر عیسی گرش به مکه برند چونکه برگردد هنوز خر باشد.) |
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک