جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی یاغلاما کایسری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی یاغلاما کایسری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 217 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی یاغلاما کایسری
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
یاغلاما نوعی غذای ترکیه ای چرب و چیلی و پرطرفدار استانبلی است که با استفاده از نان شبیت یا همان خمیر جادویی درست می شود ،یاغلاما با نان شبیت که بی شباهت به لازانیا نیست و یکی از غذاهای پرطرفدار و فوری محسوب میشود که می توانید نان شبیت یا همان نان با خمیر جادویی را به مقدار زیاد درست کرده و در فریزر نگهداری کنید . امروز با آشپزباشی همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ترکی خوشمزه را آموزش ببینید.
Yaghlama-Kayseri.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: SASHA.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای تهیه نان لواش
آردحدود ۴۲۰ الی ۴۰۰ گرم
روغن مایعاز نصف استکان کمی کمتر
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
نمکاز ۱ قاشق مرباخوری کمی کمتر
شیر ولرم۱ استکان
آب ولرمیک و نیم استکان
______________________________________
مواد لازم برای تهیه مواد گوشتی
گوشت چرخ کرده گوساله۳۵۰ الی ۳۲۰ گرم
روغن مایعاز نصف استکان کمی کمتر
کره۱ قاشق غذاخوری سرپر
پیاز متوسط۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط۳ عدد
فلفل سبز۴ الی ۵ عدد
سیر۱ الی ۲ حبه
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
رب فلفلنصف قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاهنصف قاشق مرباخوری
آب داغنزدیک ۱ لیوان.
Yaghlama-Kayseri..jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: SASHA.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه یاغلاما کایسری
✔️ مرحله اول
ابتدا شیر ولرم ، آب ولرم ، روغن مایع ، نمک و شکر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید بکینگ پودر و آرد را با کنترل بریزید و شروع به ورز دادن خمیر کنید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود.

✔️ مرحله دوم
اگر وقت دارید ۲۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا راحت تر باز شود خمیر را به ۱۲ الی ۱۰ چانه تقسیم کنید روی میز کمی آرد بپاشید و چانه های خمیر را نازک باز کنید.

✔️ مرحله سوم
قبل از پختن کمی تکان دهید تا آرد اضافی گرفته شود داخل ماهیتابه ای که از قبل گرم کردید بذارید(ماهیتابه نچسب باشد و نیاز به چرب کردن ندارد) با حرارت متوسط خمیر را مدام پشت و رو کنید تا بپزد.

✔️ مرحله چهارم
چون خمیر نازک است سریع میپزد زمان زیادی روی اجاق نگه ندارید که خشک میشود کمی رنگش تغییر کند کافی است نان های پخته شده را بلافاصله داخل دستمال روی هم بگذارید.

✔️ مرحله پنجم
اگر برای میخواهید بعدا استفاده کنید نان ها را داخل دستمال و سپس داخل پلاستیک قرار دهید حالا بروید سراغ درست کردن مواد گوشتی ابتدا کره و روغن مایع را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید.

✔️ مرحله ششم
پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید وقتی پیاز طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و گلوله های گوشت را خوب له کرده و تفت دهید رب ها و سیر خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

✔️ مرحله هفتم
گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید آب ، نمک ، فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید در ماهیتابه را بذارید و حدود ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بگذارید تا آبش کمی کشیده شود.

✔️ مرحله هشتم
کناره های نان را در سس مواد گوشتی بزنید و داخل بشقاب بذارید و از مواد گوشتی روی نان بمالید و باز به همین ترتیب نان و مواد گوشتی را روی هم بگذارید وقتی نان ها و مواد گوشتی تمام شد با جعفری خرد شده تزیین کنید و با عشق نوش جان کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: SASHA.
بالا پایین