هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
پس از اینکه داخل شکم بادمجان ها را پر کردیم بادمجان ها را داخل تابه حاوی سس گوجه فرنگی به ترتیب می چینیم سپس تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و درب انرا می بندریم تا بادمجان های شکم پر آماده سرو شوند.
در صورتی که می خواهید بادمجان شکم پر را با پنیر پیتزا تهیه کنید نیازی نیست که سس گوجه فرنگی را تهیه کنید و باید انرا از دستور بالا حذف کنید. پس از اینکه شکم بادمجان ها را از مایه گوشت چرخ کرده پر کردیم روی بادمجان ها را با پنیر پیتزا پر می کنیم و داخل سینی فر می چینیم.
در پایان بادمجان های شکم پر را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کرده ایم قرار می هیم تا پنیر پیتزا به طور کامل آب شود. بهتر است در پاین چند دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی پنیر طلایی شود
بادمجان شکم پر شمالی یکی از بهترین انواع این غذا می باشد و تفاوت هایی با بادمجان شکم پر در دیگر نقاط کشور دارد. برای تهیه بادمجان شکم پر به صورت شمالی از پنیر پیتزا استفاده نمی شود و در تهیه این غذا در شهرهای گیلان و مازندران از رب انار ترش و دانه های اناز استفاده می شود