جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 197 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
بادمجان پلو یک غذای قزوینی است و برای کسانی که طعم و مزه بادمجان را دوست دارند گزینه بسیار خوبی به نظر می‌رسد.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
بادمجان پلو بدون گوشت یکی از روش‌های بسیار خوشمزه برای تهیه یک پلو راحت است. شما می‌توانید به دلخواه از سویا استفاده یا کاملا این پلو را گیاهی تهیه کنید. بهتر است برای تهیه این پلو از بادمجان‌های کشیده و براق با پوست صاف استفاده کنید تا خوشمزه و شیرین باشد. اگر هوس یک پلو بدون گوشت را کردید بادمجان پلو را در نظر داشته باشید. با مجله دلتا همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو بدون گوشت

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

گوجه ۴ عدد

بادمجان ۳ عدد

برنج ۳ پیمانه

رب ۱ قاشق غذاخوری

سویا ۱/۲ پیمانه

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، تخم گشنیز به مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله اول

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای خرد کنید. سپس در محلول آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند، سپس آبکش کنید و داخل یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود، سپس از تابه خارج کنید و یک گوجه را نیز بردارید و حلقه‌ای برش بزنید و سرخ کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله دوم

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی روغن بریزید و به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک شود، سیر را پوره کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا عطر سیر کمی بلند شود. سویا را داخل آبجوش بریزید تا کمی نرم شود.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله سوم

در ادامه سویا را آبکش کنید و کمی فشار دهید تا آب اضافه خارج شود و بعد با پیاز و سیر و ادویه‌ها تفت دهید تا سرخ شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود و بعد گوجه فرنگی‌های باقی مانده را پوره یا رنده ریز کنید و درب تابه را قرار دهید تا سس غلیظ شود و در انتها نمک را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید و برنج نرم شود. سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه ته‌دیگ مناسب قرار دهید و کمی برنج و مواد میانی و بادمجان و گوجه سرخ‌شده و همین‌طور لایه‌ها را تکرار کنید و و پلو را نیم ساعت دم بگذارید. برای دیدن دستور پخت پلوهای مخلوط، طرز تهیه کلم پلو با مرغ ریش ریش را بخوانید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
نکات کلیدی در تهیه بادمجان پلو بدون گوشت

برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمتری جذب کنند کمی ماست به بادمجان بزنید.

می‌توانید سویا را حذف کنید.

به دلخواه می‌توانید کمی زعفران روی مواد بریزید.
 
بالا پایین