هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
در این مرحله مواد مرینیت را از درون بلدرچین خارج می کنیم، سپس از مخلوط گردو و رب انار را درون شکم بلدرچین می ریزیم، سپس با خلال دندان و نخ شکم و پاهای بلدرچین را فیکس می کنیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.
حالا مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس مواد مرینیت بلدرچین را درون تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مواد را تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد سس اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
حالا ۱ لیوان آب جوش به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس جوش بیاید. در ادامه زمانی که سس جوش آمد آن را به بلدرچین اضافه می کنیم، سپس روی سطح بلدرچین ها را با زعفران و کره رومال می کنیم.
در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه بلدرچین را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا مغز پخت شود.
در نهایت پس از گذشت این زمان بلدرچین شکم پر را از فر خارج می کنیم، سپس به همراه سس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر بلدرچین شکم پر را به همراه پلو زعفرانی و لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.