جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه بلدرچین شکم پر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط توکـیو با نام طرز تهیه بلدرچین شکم پر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 583 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بلدرچین شکم پر
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله نهم​

در این مرحله مواد مرینیت را از درون بلدرچین خارج می کنیم، سپس از مخلوط گردو و رب انار را درون شکم بلدرچین می ریزیم، سپس با خلال دندان و نخ شکم و پاهای بلدرچین را فیکس می کنیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله دهم​

حالا مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم، سپس مواد مرینیت بلدرچین را درون تابه اضافه می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مواد را تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله یازدهم​

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد سس اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه و پودر سیر به سس اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله دوازدهم​

حالا ۱ لیوان آب جوش به سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس جوش بیاید. در ادامه زمانی که سس جوش آمد آن را به بلدرچین اضافه می کنیم، سپس روی سطح بلدرچین ها را با زعفران و کره رومال می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله سیزدهم​

در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه بلدرچین را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا مغز پخت شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,320
مدال‌ها
11

مرحله چهاردهم​

در نهایت پس از گذشت این زمان بلدرچین شکم پر را از فر خارج می کنیم، سپس به همراه سس درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر بلدرچین شکم پر را به همراه پلو زعفرانی و لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Raaz67
بالا پایین