هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
مرحله هفتم
همزمان با اضافه کردن آرد، با همزن دستی و در یک جهت مخلوط را بهم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود، سپس روی ظرف سلفون بکشید و بگذارید کمی استراحت کند
مرحله هشتم
بعد خمیر را روی سطح صاف با وردنه پهن کنید و با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و یا از قالبهای آماده استفاده کنید، بعد برشهای خمیر را به آرد ایرمیک آغشته کنید
مرحله نهم
فر را روشن کنید تا گرم شود، سپس خمیرها را در سینی فر با فاصله بچینید و در فر قرار دهید و اجازه دهید تا با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
بعد از پخت کامل شیرینیها، سینی فر را خارج کنید و روی شیرینیهای داغ، شربت خنک بریزید و یک ساعت اجازه دهید تا در شربت بمانند تا کاملا شربت به خورد شیرینیها رود.
مرحله یازدهم
در آخر شیرینی تاتلی نارگیلی را در ظرف مناسب بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل، خردههای گردو و خلال بادام تزئین کنید و همراه با چای و قهوه داغ سرو کنید