جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه تارت میوه‌ ای خانگی (شیرینی شیک و مجلسی برای عید)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ElhaM با نام طرز تهیه تارت میوه‌ ای خانگی (شیرینی شیک و مجلسی برای عید) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 28 بازدید, 10 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه تارت میوه‌ ای خانگی (شیرینی شیک و مجلسی برای عید)
نویسنده موضوع ElhaM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ElhaM
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
اگر به دنبال یک شیرینی شیک، خوشمزه و پرطرفدار برای عید یا مهمانی‌ها هستید، تارت میوه‌ای بهترین انتخاب است. در این آموزش، یاد می‌گیرید چگونه یک تارت خانگی حرفه‌ای با کرم لطیف و میوه‌های تازه درست کنید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
تارت میوه‌ای یکی از شیرینی‌های محبوب و جذاب است که همیشه جلوه خاصی به میز پذیرایی می‌دهد. ترکیب پایه تارت ترد، کرم لطیف و میوه‌های تازه، این شیرینی را به یک دسر فوق‌العاده تبدیل کرده است. اگر دوست دارید یک تارت حرفه‌ای با طعمی بی‌نظیر در خانه تهیه کنید، در ادامه با ما همراه باشید تا تمام مراحل آن را یاد بگیرید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
طرز تهیه تارت میوه ای:

مواد لازم برای خمیر تارت :

آرد یک و یک چهارم پیمانه
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده 100 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
آب سرد 2 قاشق غذاخوری
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
مواد لازم برای کرم تارت :

شیر1 پیمانه
زرده تخم مرغ3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
شکر یک چهارم پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
میوه و مارمالاد برای تزیین
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
طرز تهیه تارت میوه‌ای:
ابتدا آرد را به همراه کره سرد خرد شده و شکر در میکسر بریزید و خوب مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در آید
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
سپس زرده تخم مرغ و آب سرد را اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا حالت خمیری پیدا کند.

بعد خمیر را داخل کیسه قرار بدهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار بدهید تا استراحت کند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
فر را روشن کنید تا گرم شود (220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه) قالب های تارت را با قلمو چرب کنید. اکنون خمیر را در قالب های تارت قرار بدهید و با دست خوب فرم بدهید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
قطر خمیر در قالب حدودا 2 تا 3 میلیمتر می باشد. با چنگال خمیر را درون قالب سوراخ سوراخ کنید تا تغییر فرم ندهد و پف نکند.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
سپس قالب ها را داخل فر قرار بدهید تا به مدت 15 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتیگراد آماده شوند. زمان پخت تارت در فر مراقب باشید که تارت ها نسوزند، آن را دائم چک کنید.
 
موضوع نویسنده

ElhaM

سطح
0
 
مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
کاربر ممتاز
Dec
3,100
4,039
مدال‌ها
2
طرز تهیه ی کرم تارت :

شیر را گرم کنید و کنار بگذارید. زرده ها را درون یک ظرف بریزید و شکر را اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا کرم و کشدار شود.

سپس وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید. حالا شیر را کم کم اضافه کنید و آرد را نیز اضافه کنید.
 
بالا پایین