جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ترشی گوجه سبز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه ترشی گوجه سبز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 216 بازدید, 2 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترشی گوجه سبز
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه ترشی گوجه سبز:

مواد لازم ترشی گوجه سبز
گوجه سبز۱ کیلوگرم
ترخون۳ شاخه
نمک۱ قاشق چایخوری
ادویه ترشی۲ قاشق مرباخوری
پودر موسیر۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند سبز یا قرمر۴ عدد
سرکه سفیدبه مقدار کافی
torshi-goje-sabz.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول:

ابتدا شاخ و برگها و دم های اضافی گوجه سبزها را جدا می کنیم، سپس آنها را به خوبی می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل برود و کاملا خشک شوند ( می توانید با دستمال کوچه سبزها را خشک کنید)

مرحله دوم:

در ادامه یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب می کنیم و پس از شستشو با دستمال حوله ای به طور کامل خشک می کنیم تا هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد. در ادامه گوجه سبزها را به همراه فلفل تند و ترخون داخل ظرف می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم:

در ادامه نمک را به همراه پودر سیر، پودر موسیر و ادویه ترشی داخل سرکه می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس سرکه را داخل شیشه روی گوجه سبزها می ریزیم. سرکه باید به طور کامل روی گوجه سبزها را بگیرد.

مرحله چهارم:

در ادامه یک نایلون روی درب ظرف قرار می دهیم و درب ظرف را می بندیم تا هیچ گونه هوایی وارد ظرف ترشی نشود. در پایان ظرف ترشی را به مدت یک تا دو هفته در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود.
 
بالا پایین