جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

شیرینی پزی طرز تهیه تیرامیسو ی خوشمزه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط فاطمه گلی با نام طرز تهیه تیرامیسو ی خوشمزه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 352 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه تیرامیسو ی خوشمزه
نویسنده موضوع فاطمه گلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط فاطمه گلی
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩


🌵مواد اولیه اصلی این دسر خوشمزه

پنیر ماسکار، پونه، قهوه و پودر کاکائو است البته تیرامیسو نیز می‌تواند با انواع دیگر پنیرها ( تا زمانی که تازه هستند و بافت خامه‌ای دارند) بيسکوئيت لیدی فینگر و دیگر انواع بيسکوئيت‌ها درست شود قسمت مهم این دسر قهوه تیره کاملا قوی است تا طعم خوبی داشته باشد
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

🌾مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

مواد تیرامیسو زیر برای شش نفر کافی است اگر تعداد بیشتری مهمان دارید می‌توانید نسبت‌ها را دو برابر کنید

🔸4 عدد تخم مرغ ( 240 گرم)
🔸2/1 فنجان شکر ( 100 گرم)
🔸4/3 فنجان قهوه ( 180 میلی لیتر)
🔸پودر کاکائو ( برای چشیدن)
🔸4 پیمانه پنیر ماسکار پونه ( 400 گرم)
🔸2 فنجان شکلات تیره‌ای رنده شده ( 200 گرم)
🔸1 بسته بزرگ بيسکوئيت لیدی فینگر ( 200 گرم)
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

🌵طرز تهیه تیرامیسو

1_ درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می‌کشد اما وقتی آن را مزه مزه می‌کنید خوشمزه است و مهم نیست که چه قدر طول می‌کشد

2_ 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود

3_ سفیده‌ی تخم مرغ را هم بزنید تا پف کند و بعد کنار بگذارید

4_ در کاسه‌ ای بزرگ دیگر 4 زرده تخم مرغ با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاورد هم بزنید
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

5_ به تدریج پنیر ماسکار پونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یک نواخت شدن هم بزنید

6_ سفیده‌ی تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید

7_ یک لایه از بيسکوئيت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن را با قهوه خیس کنید
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

8_ روی بيسکوئيت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید

9_ سپس یک لایه دیگر از بيسکوئيت را اضافه کنید آن‌ها را با قهوه خیس کنید و یک لایه دیگر از کرم را به شکلات رنده شده اضافه کنید

10_ در آخر روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب در یخچال بماند بهتر است به طوری که مزه‌ی مواد با یکدیگر ترکیب شوند
 
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

🌾توصیه‌هایی برای تیرامیسوی خوشمزه

لیدی فینگر‌ها را باید در قهوه‌ای که دم کرده‌اید بخیسانید
⚠️ولی نباید به حدی باشد که بيسکوئيت ‌ها قهوه را به خود جذب کنند
چون در این صورت در تیرامیسو به‌شکل خمیر در می‌آید و حس خوبی منتقل نمی‌کنند فقط در حدی که رویشان نمناک بشود باید مرطوبشان کرد این کار را هم می‌شود با برس انجام داد یا روی لیدی فینگر‌ها بریزید
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

حسن این مدل این است که دیگر بيسکوئيت‌ها نرم و خمیری نمی‌شوند
البته اگر لیدی فینگر‌ها خونگی باشند و خودتان درست کرده‌اید خیلی زود نرم می‌شوند به‌همین دلیل باید دقت بیشتری داشته باشید
روی ظرف را با سلیفون بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید تا کاملا خودش رو بگیره البته می شود زودتر هم سروش کرد خوشمزه هم هست ولی ممکن است آن قدر که باید سفت نباشد حالا می‌توانید ببینید که این کار چه قدر آسان است و سخت‌ترین قسمت آن منتظر بودن برای سرد شدن آن است
 
آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

فاطمه گلی

سطح
4
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
1,841
23,196
مدال‌ها
6
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

🌵نکات تکمیلی درباره تیرامیسو

🔸تیرامیسو جزء دسر‌های مدرن می‌باشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدود 15 دقیقه
🔸و زمان پخت و انتظار آن حدود 40 دقیقه است
🔸تیرامیسو رو می‌توان در وعده میان وعده_ دسر_ سرو کرد
🔸توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور پخت آن برای چهار نفر مناسب است
 
آخرین ویرایش:
بالا پایین