جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

شیرینی پزی طرز تهیه رنگینک سنتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Trodi با نام طرز تهیه رنگینک سنتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 442 بازدید, 12 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رنگینک سنتی
نویسنده موضوع Trodi
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Trodi
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,844
مدال‌ها
3
برای تنوع در طعم، می‌توانید مقداری پودر نارگیل به مخلوط آرد و کره اضافه کنید.

رنگینک را می‌توانید به‌صورت قالبی نیز تهیه کنید. برای این منظور، کف قالب سیلیکونی را کمی چرب کرده، خرما‌ها را در آن بچینید و سپس آرد تفت داده شده را روی آن بریزید. بعد از خنک‌شدن، رنگینک را به‌آسانی از قالب خارج کنید.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,844
مدال‌ها
3
روش‌های سرو و نگهداری رنگینک
رنگینک را می‌توان در دمای محیط به مدت چند روز نگهداری کرد، اما برای تازه ماندن بهتر است آن را در یخچال بگذارید. در صورت تمایل، می‌توانید رنگینک را در ظرف دربسته فریز کنید و هنگام مصرف، چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. رنگینک را می‌توان با چای یا شیر سرو کرد تا طعم آن کامل‌تر شود.
 
موضوع نویسنده

Trodi

سطح
4
 
کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,247
11,844
مدال‌ها
3
سخن پایانی
رنگینک یکی از دسر‌های مقوی و سنتی ایرانی است که با ترکیب خرما، آرد و مغز گردو تهیه می‌شود. این دسر نه‌تنها طعمی دلپذیر دارد، بلکه دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست و برای سفره‌های افطار در ماه رمضان بسیار مناسب است. با رعایت نکات گفته‌شده در این مطلب می‌توانید یک رنگینک خوشمزه و خوش‌عطر تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
 
بالا پایین