جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه رولت بادمجان

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه رولت بادمجان ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 359 بازدید, 10 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رولت بادمجان
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی و بلند۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

ابتدا بادمجان را می شوییم و به صورت راه راه پوست شان را می گیریم، سپس به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم و انها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

در این مرحله وگوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم ا رنگ گوشت تغییر کند. یکی از گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پس از خرد کرده به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا جعفری با دیگر مواد به خوبی مخلوط شود. حالا تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

در این مرحله بادمجان را پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبکشی می کنیم و آب اضافی وجود در بادمجان ها را با فشار دست می گیریم، سپس بادمجان را با دستمال حوله ای خشک می کنیم. در ادامه بادمجان را با کمی روغن سرخ می کنیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس مقداری از مایه گوشتی بین هر بادمجان ورقه شده قرار می دهیم و آنرا به صورت لوله ای می پیچیم
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هفتم​

در ادامه بادمجان های رول شده را داخل یک ظرف پیرکس کنار هم می چینیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی رول های بادمجان می ریزیم و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هشتم​

در همین حین گوجه فرنگی های باقیمانده را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا مانند املت گوجه روغن بیندازند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به روغن بیفتد.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله نهم​

در صورت تمایل می توانیم از سبزیجات معطر خشک شده یا تازه مثل جعفری هم در این سس استفاده کنیم. در پایان سس را داخل ظرفی که برای سرو رولت ها در نظر گرفته ایم می ریزیم و رولت ها را داخل سس می چینیم و سرو می کنیم.
 
بالا پایین