جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه رول املت اسفناج با ژامبون

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه رول املت اسفناج با ژامبون ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 227 بازدید, 7 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رول املت اسفناج با ژامبون
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۵ عدد
اسفناج۲۰۰ گرم
پنیر رنده شده۳۰ گرم
نمکبه میزان لازم
پنیر فیلادلفیا یا خامه ای۲۰۰ گرم
ژامبون۱۰۰ گرم
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه رول املت اسفناج مجلسی در ابتدای کار اسفناج را به خوبی می شوییم، سپس به همراه یک فنجان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم اسفناج به طور کامل بپزد و آب درون قابلمه کشیده شود.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

در این مرحله اسفناج را از قابلمه خارج کرده و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه می ریزیم و اجازه می دهیم خنک شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه پنیر پیتزای رنده شده و مقداری نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود، سپس اسفناج را پس از خنک شدن به ترکیب تخم مرغ اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شود.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در همین حین یک قالب مستطیلی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مخلوط اسفناج را به صورت یکدست درون قالب پخش می کنیم.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

پس از اینکه فر گرم شد، قالب را به مدت ۱۵ تا ۲۰ درون فر قرار می دهیم تا املت اسفناج به طور کامل بپزد. پس از اینکه املت اسفناج به طور کامل پخت، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا به طور کامل خنک شود.
 
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

در این مرحله روی سطح املت را با پنیر فیلادلفیا پوشش می دهیم، سپس ورق های ژامبون را روی آن می چینیم و املت را رول می کنیم. در نهایت املت را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد، سپس برش زده و سرو می کنیم.
 
بالا پایین