جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سالاد اندونزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه سالاد اندونزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 163 بازدید, 2 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سالاد اندونزی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید۲ پیمانه
کلم قرمز۱ پیمانه
ذرت۱ پیمانه
نخود فرنگینصف پیمانه
کالباس۱ پیمانه
هویچ۲ عدد
خیار شور۲ عدد
سس مایونزبه اندازه لازم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم.
salad-andonezi.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
دستور تهیه سالاد اندونزی
مرحله اول:

برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.
مرحله دوم:
خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با فشار دست آبش اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکی شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله سوم:
برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو آماده یا ذرت و نخودفرنگی آبپز شده استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم:

در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو در یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با مقدار کمی آب سس مایونز را رقیق می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.
مرحله پنجم:

حالا تقریبا سالاد ما آماده است، آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. در آخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.
سالاد اندونزی با کشمش:
اگر می خواهید از کشمش در سالاد خود استفاده کنید حتما از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش را از ۲۰ دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا به خوبی نرم شود، سپس در پایان پس از اینکه سالاد آماده شد به سالاد اضافه کنید.
سالاد اندونزی به صورت رژیمی:
استفاده از سس مایونز در سالاد اندونزی باعث می شود که کالری این سالاد خیلی بالا برود. برای کم کردن کالری این سالاد توصیه می شود به جای استفاده سس مایونز یا سس های پر کالری دیگر از ماست کم چرب یا روغن زیتون استفاده کنید. بهتر است کشمش را هم حذف کنید.
 
بالا پایین