جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سالاد سزار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه سالاد سزار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 182 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سالاد سزار
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه سالا سزار:
نان تست یا نان فرانسوی 3 عدد
کاهو 1 عدد
فیله ی مرغ 1 عدد
سیر 1 حبه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

مواد لازم برای سس ورسترشایر :
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر 1-2 حبه
روغن زیتون با بو 6 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده3 قاشق غذاخوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
طرز تهیه سالاد سزار :
فیله ی مرغ را نصف کنید تا نازک شود و با نمک و فلفل و زعفران مزه دار کنید بعد از گذشت یکی دو ساعت آن را داخل فر قرار بدهید تا گریل شود. دقت کنید فیله ها پخته شوند اما خیلی خشک نشوند. می توانید فیله ی مرغ را با کمی روغن داخل تابه بپزید و کمی سرخ کنید.

در همین حین کاهو ها را برگ کنید و با آب بشویید و بگذارید آب آن ها کشیده شود.

سپس سس سالاد سزار را آماده کنید، سس سالاد سزار سس ورسترشایر است. این سس تخم مرغ خام دارد که با سلیقه ی ما ایرانی ها مناسب نیست.

بنابراین سس را به این صورت تهیه کنید که سس مایونز و سس خردل را مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس و سیر رنده شده و نمک و فلفل و آبلیمو و سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در پایان پنیر پارمزان را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله سس را بپشید اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید و اگر ترشی آن کم بود مقداری سرکه به آن اضافه کنید و در آن را بگذارید و داخل یخچال قرار بدهید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
بالا پایین